ionska zobna ščetka_ekotehnologija_zobni kamen

Vam zobozdravnik priporoča, da si nitkate zobe vsak dan? Sliši se dovolj preprosto? Se strinjate? Vse je prav, dokler ne pridete v trgovino in obstrmite ob različnih vrst zobnih nitk.

Vemo, da ozke prostore med zobmi je težko oziroma nemogoče doseči samo s ščetinami klasične ščetke, zato je nitkanje nujno potrebno. Če bi vedeli za boljšo rešitev, bi jo poskusili?

STE SE VPRAŠALI KDAJ, ZAKAJ JE ZOBNA NITKA POMEMBNA?

Nitkanje je ključnega pomena za zdravje zob in je tudi zelo koristno. Vendar je potrebno znati zelo dobro uporabljati zobno nitko.

Delci hrane in bakterije se ujamejo in ustvarijo kopičenje plaka, ki je glavni razlog bolezni dlesni in zob, kot tudi slabega zadaha in obarvanih zob. Zobna nitka pomaga bolj temeljito očistiti prostore med zobmi. Z zobno nitko torej očistimo površine, ki jih z zobno ščetko ne dosežemo.

Pomembno pa je vedeti, da lahko nitko učinkovito uporabljamo zgoraj in spodaj le od prvega ličnika na eni strani do prvega ličnika na drugi strani zobnega loka. Med zadnjimi zobmi je potrebno uporabljati medzobne ščetke, saj je anatomija kočnikov taka, da jih niti nitka ne more dobro očistiti.

Torej če sklepamo je potrebno za čiste in zdrave zobe uporabljati zobno ščetko, zobno pasto, zobno nitko in medzobno ščetko.

Da bi se izognili stroškom, kateri nastajajo ob mesečnih nakupih za čiščenje zob, imamo za vas rešitev in sicer ionsko zobno ščetko ECO3 s mehkimi podaljšanimi ščetinami, katera nadomesti zobno nitko in medzobno ščetko. Ščetine so mehke in vsaka 20 ščetina na zobni ščetki je daljša, da si lahko lepo očistimo vse zobe, tudi zadnje zobe.

Ionska zobna ščetka ECO3 je antibakterijska, zato se na ščetinah ne nabirajo bakterije. Umivanje je preprosto, saj potrebujemo samo slino ali vodo, ne potrebujemo zobne paste. Ionska zobna ščetka ECO3 odstrani zobni kamen, pozdravi dlesni, odstrani neprijeten zadah, z rednim umivanjem zobje postanejo čisti in beli.

Kar je pa tudi pomembno, da z ionsko zobno ščetko ECO3 prihranite, saj vam držalo ionske zobne ščetke ostane za vedno, potrebno je menjati samo nadomestne glave ščetin.

Naj povemo, da je z pravilno uporabo umivanja z ionsko zobno ščetko ECO3 menjava ščetin med 6 in 8 mesecem. Ionsko zobno ščetko ECO3 lahko uporabljajo že otroci od prvega mlečnega zobka naprej, kakor tudi odrasli. Poskrbite za vaše zobe, da bodo zdravi in lepi.

Deli: