O nas

Naša zgodba Naša zgodba

EKOTEHNOLOGIJA.SI je spletna trgovina podjetja Eko tehnologija d.o.o. v Sloveniji že od leta 2017. Že od vsega začetka si prizadevamo, da v Slovenijo pripeljemo izdelke za kvalitetno življenje posameznika ali družine. Strmimo k ekološkim in varčnim izdelkom.

Smo edini uvoznik za slovenski in hrvaški trg za vso ustno nego blagovne znamke Soladey Japonskega proizvajalca z več kot 40. letno tradicijo proizvodnje.

Smo tudi uvoznik za prodajo čistilnega sistema Rainbow in rezervnih delov proizvajalca Rexair iz Amerike z več kot 80. letno tradicijo proizvodnje.

Uvažamo tudi kvalitetne inonizatorje in čistice zraka od proizvajalca z več kot 25. letnim razvojem proizvodnje.

V naši spletni trgovini najdete tudi druge izdelke za družino in dom ter poslovne namene, kateri so kvalitetni in od preverjenih proizvajalcev.

Preden izdelke damo v prodajo, jih naša ekipa temeljito preizkuša tudi do 6 mesecev in preveri ali zadostujejo kriterijem kakovosti. Kompromisov ne delamo, saj vam ponujamo 100% garancijo in jamstvo na kvaliteto naše ponudbe. Več kot 95% izdelkov iz ponudbe imamo na zalogi, saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava.

Od leta 2020 vabimo vse slovenske proizvajalce ekoloških izdelkov za dom in družino, da se nam pridružijo kot poslovni partnerji pri prodaji izdelkov v naši spletni trgovini.

Podjetje Eko tehnologija d.o.o. se nahaja v Mariboru, na Jadranski cesti 27. V spletni trgovini www.ekotehnologija.si boste našli izdelke izključno iz lastnega uvoza. Ker redovno uvažamo in lansiramo nove izdelke, zato redno posodabljamo spletno trgovino z novo ponudbo.

Prednosti:

  • 100% varen nakup;
  • hitro in varno dostavo;
  • podporo strankam (tel.: 08 205 2050, mobi: 030 333 724, e-pošta: info@ekotehnologija.si).

Možnost naročila:

  • preko spletne trgovine (ni potrebna registracija);
  • preko telefona: 08 205 2050 ali 030 333 724 (v času od 9h – 18h).

Možnost plačila:

  • po predračunu (z UPN nalogom ali preko spletne banke);
  • varno plačilo s plačilnimi ali kreditnimi karticami (spletna trgovina);
  • varno plačilo s kreditno kartico Diners Club na obroke do 36 mesecev (spletna trgovina).

Nas slogan se glasi: Pot do zdravja – izdelki za dom in družino!

In s tem sledimo našemu poslanstvu, ki je:

“Z najboljšo kakovostjo, založenostjo in ceno ter odličnim svetovanjem ustvarjamo zadovoljstvo svojih kupcev.”

Ekipa podjetja Eko tehnologija d.o.o.

TOP