dezinfekcija zelenjave_ekotehnologija

Na sredstva proti gnitju in propadanju, s katerimi se podaljšuje obstojnost citrusov v skladiščih, se največkrat spomnimo ob pijačah in slaščicah, ki vsebujejo njihove lupinice.

Ker bodo limone, pomaranče, grenivke in mandarine še nekaj časa naš glavni jesensko zimski vir vitaminov, vas verjetno zanima, kako varni so v resnici sadeži, s katerimi prihajamo vsak dan v stik.

Če povzamemo dejstva, je s sredstvi, ki preprečujejo razvoj gnilobe in bolezni, obdelana večina pridelanih citrusov.

Sredstva, ki so za ta namen dovoljena v Evropi, spadajo v dve skupini:

–       v prvi so pesticidi,

–       v drugi pa voski, ki veljajo za aditive in imajo oznako E.

Za zdravje nevarne aktivne snovi so v prvi skupini, zato so lupine citrusov, ki so obdelane z njimi, strupene in neužitne ter moramo zelo paziti, da se ne dotikajo drugih živil in da si po lupljenju sadežev temeljito umijemo roke.

Ljudje veliko več tvegamo, če kupujemo živila, ki so k nam pripotovala z drugih celin, predvsem zaradi proste ladijske plovbe, v okviru katere se po svetovnih morjih prevaža tudi del hrane.

V nasprotju z rednimi ladijskimi linijami, katerih konkurenčna prednost je hitrost, so tramperske ladje konkurenčne zaradi nizke cene, ki si jo lahko privoščijo trgovci. Da živilski transport na več tednov trajajoči poti ne propade, je preventivno obdelan s pesticidi.

Sedaj vas sprašujemo, če bi vedeli za ekološko napravo katera uniči kar 97% pesticidov v sadju in zelenjavi in zagotavlja, da po čiščenju lahko brezkrbno uživamo sadje in zelenjavo, bi se strinjali z nami, da jo je vredno poskusiti. Naj vam omenimo, da obstaja ekološka naprava, katera se imenuje čistilec sadja in zelenjave ECO CLEAN BAR in uniči kar 97% pesticidov.

Verjetno se sedaj sprašujete, kako pa deluje naprava za čiščenje sadja in zelenjave ECO CLEAN BAR!

Delovanje naprave je čisto preprosto. S čistilcem sadja in zelenjave ECO CLEAN BAR hrano, ki jo želite ozonizirati, v surovem stanju celo ali narezano potopite v skledo z vodo, v katero postavite napravo ECO CLEAN BAR. Ko napravo vključite se začnejo prikazovati mehurčki, ti pokončajo bakterije, s sadja in zelenjave odstranijo pesticide (97 %), toksine in trdovratno umazanijo, v mesu pa razgradijo ostanke hormonov in antibiotikov.

Lastnosti naprave za čiščenje sadja in zelenjave ECO CLEAN BAR:

1. razgradnja ostankov pesticidov in sterilizacija,

2. ustrezno odstranjevanje ostankov pesticidov in bakterij na površini sadja in zelenjave,

3. razkuževanje otroških igrač, otroškega pribora (stekleničke, dude) in kuhinjskega namiznega pribora ter razkuževanje morskih sadežev in mesa (ohranja svežino, odstranjuje vonj),

4. učinkovito odstranjevanje bakterij, gliv in drugih bakterij v vodi,

5. dezinfecira igrače, nakit, ure in itd…

Potrošniki med nakupom citrosov nimamo vpogleda, kaj je z njimi počela logistika, toda če želimo živeti zdravo in ekološko, ter se izogniti pesticidom, vam priporočamo ekološko naravo za čiščenje sadja in zelenjave ECO CLEAN BAR. Naj bo vaše življenje zdravo in uživajte očiščeno ter čisto sadje in zelenjavo.

Deli:

TOP