Popust

Ionska sonična zobna ščetka RHYTHM

Original price was: 72,90 €.Current price is: 58,32 €.

Prihranite: 14,58€ (20%)

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 58,32 €.
Ob nakupu sonične ionske zobne šščetke RHYTHM prejmete brezplačno stojalo za zobno ščetko in baterijo AAA.

Z ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM uspešno odstrnite zobni kamen, preprečite krvavenje dlesni in nastanek kariesa, ter pozdravite majavost zob. Na inovativen način, brez zobne paste je sedaj mogoče umivati zobe z ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM.

S sonično ionsko zobno ščetko Soladey RHYTHM uspešno odstrnite zobni kamen, preprečite krvavenje dlesni in nastanek kariesa, ter pozdravite majavost zob.

Na inovativen način, brez zobne paste je sedaj mogoče umivati zobe s sonično ionsko zobno ščetko Soladey RHYTHM.

Vas pestijo težave z zobnim kamnom? Ali imate težave s krvavenjem dlesni?  So se vam začele pojavljati težave s parodontozo?

Nežna moč japonske ionske sonične tehnologije vam omogoča:

1. UČINKOVITO ODSTRANJEVANJE ZOBNIH OBLOG

Zobne obloge so zelo nadležne. Težko jih je odstraniti in lahko povzročajo zobno gnilobo. Naše ionske sonične zobne ščetke Soladey RHYTHM s pomočjo solarnih celic in titanove palice v kombinaciji z vodo ali slino ustvarijo polariteto in temeljito odstranijo zobne obloge, zobni kamen in učinovito očistijo ustno votlino brez zobne paste. Že po prvem ščetkanju ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM z blagimi 18.000 vibracijami na minuto lahko očisti in odstrani obloge do 42,7%.

2. ZDRAVE DLESNI

Nega dlesni je lahko prava umetnost. Z ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM učinkovito odstranite zobne obloge zaradi posebnega načina delovanja in posebnih ščetin. Ščetine so nežne, da tudi poskrbijo za občutljive in krvaveče dlesni.

3. BLEŠČEČ NASMEH

Naša ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM ne izboljša le zdravja vaše ustne votline, temveč poskrbi za bolj bleščeč nasmeh. Z vsakodnevnim ščetkanjem lahko uporaba ionske sonične zobne ščetke Soladey RHYTHM povrne naravno barvo vaših zob in temeljito odstrani vse madeže.

4. VARNA ZA SKLENINO

Z našo ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM ne poškodujete zobne sklenine. Ščetine so mehke in zaobljene.

Na inovativen način, brez zobne paste je sedaj mogoče umivati zobe s sonično ionsko zobno ščetko Soladey RHYTHM japonskega proizvajalca Shiken.

Soladey RHYTHM sonična ionska zobna ščetka je najnovejša v seriji izdelkov za oralno higieno. Zobne ščetke japonskega podjetja Shiken so se izkazale za tako uspešne, saj ne samo združujejo funkcionalno odličnost, ampak tudi odlično izgledajo. Ta model ni izjema s svojim kovinskim ohišjem in vitkim občutkom.

Z 18.000 vibracijami na minuto lahko zobna ščetka očisti in odstrani zobne obloge do 42,7% že po prvem umivanju!

Ko boste začeli uporabljati Soladey RHYTHM sonično ionsko zobno ščeko, se ne boste vrnili na klasično zobno ščetko.

Soladey RHYTHM sonična ionska zobna ščetka je zobna ščetka z vgrajenim TiO2 polprevodnikom in solarnim panelom, je ionska zobna ščetka, ki res dela čudeže za vaš nasmeh! Ionska solarna vibracijska zobna ščetka je popolnoma nov pristop k zobni higieni.

Soladey RHYTHM sonična ionska zobna ščetka je patentirana.

Naravna reakcija negativnih elektronov z bakterijami odstrani zobne obloge. Naravna ali umetna svetloba, solarna celica, TiO2 palica, voda ali slina skupaj ustvarijo okolje negativnih ionov. Negativni ioni potegnejo pozitivne vodikove ione iz zobnih oblog, kateri tako oslabijo svojo molekularno strukturo.

Soladey ionska sonična zobna ščetka RHYTHM na naraven način odstrani trdovratne zobne obloge, ki so vzrok za nastanek kariesa, zobnega kamna, neprijetnega zadaha in številnih sistemskih bolezni, brez uporabe zobne paste. K hitrejšemu učinku pa dodatno pripomore 18.000 rahlih ultrazvočnih vibracij na minuto.

Umivanje zob s Soladey RHYTHM sonično ionsko zobno ščetko je umivanje zob inovativen način, brez zobne paste. Zagotavlja popolno, zdravo in poživljajoče ščetkanje, izkušnje z uporabo ionizirajoče tehnologije, ne zahteva agresivnega krtačenja pri čiščenju zob.

Lahko ščetkanje zob in dlesni je vse, kar je potrebno za odpravo vseh oblog. Torej, če želite, da dosežete vse prednosti zobne ščetke, je ionsko čiščenje v ustih, le tri minute vašega časa, dvakrat na dan kjerkoli in kadarkoli želite in zobje bodo čisti, lepi in zdravi.

Ščetine na zobni ščetki so mehke (bele) in na sredini srednje mehke (modre), s katerimi lažje očistimo tudi hrbtne strani zob in vibracije na ščetinah imajo optimalen zvok na zobeh.

Posebnost je tudi, da ščetine niso rezane, vendar so zaobljene, da ne poškodujejo zobne sklenine in dlesni. Ščetine so tudi antibakterijske, zato se na njih ne nabirajo bakterije.

Nastavek nadomestne glave ščetin je majhen, da vam omogoča kvalitetno čiščenje zob od majhnih do velikih ust. Menjavo ščetin ob pravilni uporabi priporočamo med 6 in 8 mesecem.

Prednosti sonične ionske zobne ščetke RHYTHM:

• zmanjšuje zobne obloge in uničuje bakterije,
• pomaga k zdravim dlesnim na naraven način,
• vaša usta ostanejo sveža in čista dlje časa,
• ker ni potreben pritisk, se izognemo obrabi zob in dlesni,
• ima 18.000 vibracij na minuto,
• pomaga proti slabemu zadahu z zaviranjem razvoja ustnih bakterij,
• pomaga pri krvavečih dlesnih,
• ionsko delovanje je naravno antibakterijsko,
• antibakterijski učinek se nadaljuje tudi po umivanju,
• očisti tudi trdovratne zobne madeže,
• odstrani zobne obloge tudi na težko dostopnih mestih,
• uničuje bakterije ter s tem zmanjšuje zobni karies,
• je ekološka, manjša poraba vode,
• idealna za homeopatsko zdravljenje (brez uporabe zobne paste),
• idealna za kampiranje in potovanje,
• primerna tudi za otroke od 10 leta naprej.

Tehnični podatki:

 • barva: bela;
 • material držala: nerjaveče jeklo, titanov oksid, akrilna smola;
 • material ščetine: najlon;
 • teža: 44g;
 • napajanje: alkalna baterija AAA (priložena GRATIS);
 • garancija: 1 leto;
 • brezplačno: stojalo za zobno ščetko.

Najbolj pogosta vprašanja

ALI ZOBNO ŠČETKO RHYTHM LAHKO UPORABLJAM, TUDI ČE ZDRAVIM ZOB ALI IMPLANTAT?
Ionska sonična zobna ščetka RHYTHM je primerna tudi med in po zdravljenju zob ali za tiste, ki uporabljajo implantate. Če uporabljate implantat, se na vašo zahtevo posvetujte s svojim zdravnikom. Izberite primerno trdoto ščetin in pazljivo poskusite s krtačenjem.

JE IONSKA SONIČNA ZOBNA ŠČETKA RHYTHM TEŽKA?
Telo ionske sonične zobne ščetke RHYTHM je lahka, približno 55 g ,vključno z baterijo. Sonično vibracijsko zobno ščetko RHYTHM je enostavno držat, saj je zasnovana s tankim dizajnom.

KAKO ZAMENJATI NADOMESTNO GLAVO ŠČETKE NA ZOBNI ŠČETKI?
Ko odstranjujete nadomestno glavo ščetke, držite vodoravno za del nadomestne glave in del držala in ga izvlecite naravnost. Ko nameščate novo nadomestno glavo ščetke, držite za del držala in nadomestno glavo ščetke varno potisnite na držlo, dokler ne klikne.

KOLIKO SVETLOBE POTREBUJETE PRI UMIVANJU ZOB?
Zobe umivate pri naravni ali umetni svetlobi.

KAKŠNA JE RAZLIKA MED SPLOŠNO ELEKTRIČNO ZOBNO ŠČETKO IN ECO RHYTHM SONIČNO VIBACIJSKO ZOBNO ŠČETKO?
Zobna ščetka RHYTHM z združevanjem “kemičnega delovanja” s fotokatalizatorjem in negativnimi elektroni, ter fizičnim čiščenjem z vibracijami zvočnega valovanja daje odlične neverjetne rezultate. Sonične vibracije podpirajo nežno kemično delovanje, ki je učinkovito za odstranjevanje oblog. Zobno ščetko RHYTHM lahko varno uporabite tudi tisti, ki prvič uporabljate električne zobne ščetke.

ALI LAHKO OTROCI UPORABLJAJO ZOBNO ŠČETKO RHYTHM?
Uporabljajo jo lahko otroci, stari okoli 10 let, ki lahko sami čistijo zobe.

KAKO NAJ UPORABIM ZOBNO ŠČETKO RHYTHM?
① Preverite, da je v ščetko pravilno vstavljena baterija in tesno zaprta.
② Del ščetke in polprevodnika (titanovo palico) zmočite z vodo.
③ Vklopite in z rahlimi gibi krtačite zobe s pomočjo sile zvoka.

IMAM SPODBUJEVALNIK, ALI LAHKO UPORABLJAM ZOBNO ŠČETKO RHYTHM?
Ker se uporablja šibki tok, odsvetujemo uporabo.

KDAJ MORAM ZAMENJATI BATERIJO V ZOBNI ŠČETKI RHYTHM?
V kolikor si umivate zobe 2 minuti, se baterija iztroši približno po 90 kratni uporabi. Če se vibracija zmanjša, bo čas, da zamenjate baterijo. Priporočamo, da uporabite samo alkalne baterije AAA.

KDAJ ZAMENJATI ZAMENLJIVO GLAVO ŠČETKE?
Ocenjena zamenjava nadomestnih glav zobne ščetke je od 6 do 8 mesecev. Ko se ščetine na zobni ščetki razcvetijo, jo je potrebno zamenjati.

ALI MORAM UPORABITI SAMO NASTAVKE ŠČETIN ZA ZOBNO ŠČETKO RHYTHM?
Nadomestne glave ščetin za zobno ščetko RHYTHM lahko uporabite tudi druge vrste nadomestnih ščetin, vključno z rednimi in kompaktnimi velikostmi. Uporabite lahko nadomestne glave ščetk in sicer otroško, mehko, srednje mehko, podaljašano mehko, Rhythm ali Rhythm2. Vse te nadomestne glave ščetin lahko kombinirate z zobnimi ščetkami ECO3, ION5, RHYTHM ali RHYTHM2.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

 • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
 • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

 • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
 • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

 • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
 • plačilo po PayPal-u.

TOP