čistilec_ionizator_ekotehnologija

Zrak, ki ga dihamo doma še zdaleč ni nedolžen, zlasti če upoštevamo, koliko časa preživimo v zaprtem prostoru.

Onesnažen zrak nam škodi, o tem ni dvoma. Toda našega zdravja ne načenjajo toliko izpušni plini na cestah ali emisije iz industrije kot prav zrak tam, kjer se počutimo najbolj varne, to je dom. Dokaz: vsebnost kemikalij, ki onesnažujejo zrak v zaprtem prostoru, je v naši krvi.

Zrak v stanovanju tako še zdaleč ni nedolžen, zlasti če upoštevamo čas, ki ga preživimo v zaprtem prostoru. Pri škodljivem vplivu primesi na naše zdravje je namreč odločilno, koliko časa smo mu izpostavljeni. Ob tem, da ljudje v mestih preživijo glavnino dneva v zaprtih prostorih, pretežni del leta celo 90 odstotkov, ni presenetljivo, da je zrak v zaprtem prostoru med dejavniki tveganja za zdravje tudi po merilih Svetovne zdravstvene organizacije.

V ta namen so razvili ionizatorje oziroma čistilce zraka.

ČISTILEC ZRAKA ima najnovejšo tehnologijo in dizajn, ki zagotavlja čisto, sveže okolje v stanovanju, v hiši, na hodniku, v kopalnici, v dnevni sobi, v kuhinji itd. Z naravnimi procesi ohranja svež zrak v zaprtem prostoru in vam omogoča lažje dihanje.

ČISTILEC ZRAKA očisti prostor v površini 30 m2. Lahko deluje 24 ur/dan in 7 dni v tednu non-stop. Gumb za nastavitev aktivnega kisika (ozona) zavrtite na udobno raven od 0 do 100 mg/h.

ČISTILEC ZRAKA odstanjuje v zraku bakterije, viruse, plesni, glive, vonjave tobačnega dima, mikroorganizme in druge onesnaževalce v okolju. Odstrani tudi vonjave in prepreči okužbe med obiski in družino, slab vonj v stranišču, v kopalnici, neprijetne vonjave od hišnih ljubljenčkov, slab vonj v shrambi itd.

ČISTILEC ZRAKA odstrani tudi vonj pri kuhanju, ribji vonj, uniči bakterije in zajedalce v kuhinji – je naravno razkužilo, dezinficira, sterilizira škodljive snovi v zraku.

Predvsem pa tudi odstrani formaldehide, benzen in druge škodljive pline v pohištvu, osveži zrak, izboljša kakovost spanca.

ČISTILEC ZRAKA pri dezinfekciji deluje zelo tiho in je praktično nemoteč. Naprava je kompaktna, prenosna, enostavna za uporabo in ne zahteva uporabe škodljivih kemikalij v namen razkuževanja prostorov. Naprava je zasnovana po sodobnih trendih, zato v gospodinjstvu brez težav najdemo ustrezno mesto.

Razkuževanje pogosto potisnemo v ozadje. Površine pobrišemo z mokro krpo v upanju, da bomo z njih odstranili prah, pozabimo pa na skrite mikroorganizme, saj jih naše oko ne vidi, pa so kljub temu tam. Vsakdo bi se moral vsaj občasno lotiti dezinfekcije prostora, zlasti tistega, v katerem prebivajo starostniki ali dojenčki (obe skupini imata šibek imunski sistem) in ljudje z različnimi boleznimi, vključno z astmatiki.

Dom ne more biti brezhibno očiščen, če se ga vsaj občasno ne lotimo z razkuževanjem. Naprava ECO8128A vam lahko bistveno olajša življenje v zaprtem prostoru.

Deli: