Akupunktura_ekotehnologija

Podjetje Eko tehnologija d.o.o. se ukvarja s prodajo izdelkov najnovejše ekološke tehnologije. Njihov moto je, da želijo olajšati življenje vsem ljudem in jim tudi pomagati, da bodo začeli živeti lažje z ekološkimi izdelki.

V Slovenijo so zato pripeljali inovativno napravo 3-v-1 Akupunkturno lasersko uro.

Naprava ima najnovejše izsledke raziskav na področju terapije  z nizkim odmerkom laserskega sevanja. Tako združuje akupunkturo, lokalno terapijo bolečine in zunanje obsevanje krvi.

Akupunkturna laserska ura postane vaša idealna sopotnica doma, na delovnem mestu in na potovanjih. Akupunkturna laserska ura je terapevtska naprava, ki ima pomemben vidik v kvantni medicini. Vsi vemo, da je kri vir človeškega življenja.

Laserska medicina

Obstajajo štiri komponente krvi in sicer krvna plazma, rdeče krvne celice, bele krvne celice in krvni trombociti.

Rdeče krvne celice prenašajo kisik v krvi in vse vrste hranil do posameznih organov. Skupaj s staranjem in našim življenjskim slogom in življenjskimi situacijami se pogleg vrst maščob in holesterola pojavijo tudi lipidni odpadki, ki ovirajo in obkrožajo krvne celice. Naša kri postaja hiperviskozna in ne more potovati po krvnih žilah. To pomeni, da se kri, kisik in vse vrste hranil ne morejo transportirati do naših telesnih organov. Metabolizem postane težaven in težave ima tudi mikrocirkulacija.

Umazana in viskozna kri povzroča celo vrsto težav z mikrocirkulacijo, kot tudi ostalih težav, kot so hipertenzija, diabetes, kardiovaskularne in cerebrovaskularne bolezni, nenavadna smrt, možganska kap ipd. Zato je zelo primerna za boljše življenje Akupunturna laserska ura, ki obseva krožečo kri v žilah akupunkturne točke na levi roki in tkivo sluznice v nosni votlini, tako da se generira fotoelektrični biološki efekt. S tem se molekulska struktura proteinov v krvi spremeni in organizem, ki prejema terapijo, bo ustvaril serijo bioloških učinkov.

Vse dodatne informacije o Akupunkturni laserski uri nas kontaktirajte na telefonsko številko 030 333 724 ali 08 205 2050 in vam bomo z veseljem svetovali in odgovorili na vaša vprašanja.

Deli: