40%

IONIZATOR ZRAKA ECO8128A

599,94 

Prihranite: 399,96€ (40%)

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 599,94 €.
IONIZATOR ZRAKA ECO8128A je zelo primeren tudi v podjetjih, v pisarnah, v  zdravstvenih domovih, v zobozdravstvenih ordinacijah, v hotelih … Primeren je tudi za večje stanovanjske površine. 

Ionizator zraka ECO8128A z inovativno filter tehnologijo lahko zanesljivo odstrani vse onesnažene in alergene delce iz zraka, ker naša pljuča niso namenjena za filtriranje onesnaženega zraka v zaprtih prostorih.

Šifra: ECO8128A Kategoriji: ,

IONIZATOR ZRAKA ECO8128A je zelo primeren tudi v podjetjih, v pisarnah, v  zdravstvenih domovih, v zobozdravstvenih ordinacijah, v hotelih … Primeren je tudi za večje stanovanjske površine.

Slaba kakovost zraka pomeni tveganje za naše zdravje, učinkovitost in dobro počutje.

Ionizator zraka ECO8128A z inovativno filter tehnologijo lahko zanesljivo odstrani vse onesnažene in alergene delce iz zraka, saj naša pljuča niso namenjena za filtriranje onesnaženega zraka v zaprtih prostorih.

Sistem filtriranja zraka z ionizatorjem zraka ECO8128A odstrani tudi najmanjše delce, kot so patogeni, alergeni in kemične spojine iz onesnaženega zraka v zaprtih prostorih.

Visoko učinkovita tehnologija filtriranja očisti zrak v zaprtih prostorih za skoraj 100%.

Podjetje z več kot 25-letno tradicijo proizvodnje se na tržišču uveljavlja s kakovostjo in znanjem. Izdeljujejo samo ionizatorje in čistilce zraka.

Bodisi v domačem okolju ali v pisarni ionizator zraka ECO8128A vas učinkovito zaščiti pred patogenimi bacili – ne samo med časom gripe in zime.

Filter z aktivnim ogljem absorbira vonjave, tobačni dim in kemikalije, HEPA filter pa ščiti vaša pljuča pred delci, ki prodrejo v vaše prostore od zunaj.

Ionizator zraka ECO8128A je 9 v 1 večnamenski čistilec.

Ima 6 – slojni filter za čiščenje in sicer:

• predfiltriran bombaž z visoko gostoto (odstrani različne vrste onesnaževalcev, ki vsebujejo več kot 20 mikronov, kot so lasje, vlakna, cvetni prah in itd.);
• H12 HEPA filter lahko odstrani več kot 99,97% delcev, katerih premer je 0,03 mm (približno 1/200 premera las);
• hladno-katalizatorski filter lahko absorbira in razgradi formaldehid in druge strupene pline v CO2 in H2O;
• bombažni ogljikov filter;
• filter z aktivnim ogljem (lahko z učinkom čiščenja blaga odstrani organizem in absorbira ter odstranjuje vonjave in strupene pline, viruse);
• foto katalizatorski filter (razgrajuje strupene in škodljive pline v zraku, učinkovito uničuje več mikrobov in odstranjuje vonjave ter je odporen proti madežem itd.).

Ionizator zraka ECO8128A ima 5 milijonov negativnih ionov, tako lahko pljuča 30 minut po vnosu negativnih ionov vdihnejo 20% več kisika in izdihnejo 14,5% več ogljikovega dioksida, zato zelo koristi zdravju ljudi in vsakodnevni rutini, kar lahko olajša rast telesa in preprečevanje bolezni.

Ionizator zraka ECO8128A ima tudi ozon. Dezinfekcija ozona poskrbi da, ubije viruse, preprečuje nalezljive bolezni, odstran vonj prahu, prečisti zrak, da bo vaše zaprto okolje sveže kot gozd.

Naprva ima 2 načina delovanja in sicer samodejnega in ročnega, ter ima tudi tri hitrosti ventilatorja in sicer nizko, srednje in visoko.

Ionizator zraka ECO8128A ima tri kakovosti indikatorja, kateri se pokažejo kot zelena, rumena in rdeča barva. Zelena barva pove, da je kakovost zraka dobra in jo ohranjajte ko spite. Rumena barva pokaže majhno onesnaževanje, deluje na srednji hitrosti, poveča se hitrost čiščenja. Rdeča barva zazna slabo kakovost zraka, deluje pri visoki hitrosti in učinkovito očisti zrak.

Ionizator zraka ECO8128A si lahko prilagodite na čas delovanja in sicer na 1 uro, 2 uri, 4 ure, 8 ur ali 12 ur. Napravo upravljate z dalinjskim upravljalcem na razdalji 10m. Prostor očisti v velikosti do 100m2. Pretok zraka (CADR) ima v eni uri 240 m3.

Ionizator zraka ECO8128A ima tudi:

• LCD senzor temperature in vlažnosti;
• 3D pametni odvod zraka;
• ozon deluje 3 minute vsakih 15 minut;
• trije (3) načini delovanja: samodejno, ročno in mirovanje;
• inteligentna samodejna zaščita: ko se sprednji pokrov premakne, se naprava samodejno izklopi.

Tehnični podatki

Moč: 65W;
Napetost: AC 220V-50 Hz;
Negativni ion: 5 milijonov pcs/cm3;
Izhod ozona: 500 mg/h;
Velikost: 32 cm x 64,5 cm x 19,2 cm;
Filtrirne plasti: hepa, aktivno oglje, hladni katalizator, ion, ozon;
Material: ABS;
Kapaciteta čiščenja: do 100m2;
časovnik: 1h, 2h, 4h, 8 ali 12 h;
Teža: 8 kg;
Certifikati: CE, RoHS, FCC;
Garancija: 1 leto.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.