ionska zobna ščetka

V našem podjetju smo za vas pripravili izbiro več različnih ionskih zobnih ščetk Soladey istega proizvajalca iz Japonske. Med drugim lahko tudi najdete sonično zobno ščetko RHYTHM. Prepričani smo, da boste že ob prvem preizkusu sonične zobne ščetke RHYTHM nad njo tako navdušeni, da se ne boste več vrnili k ščetkanju zob s staro navadno zobno ščetko.

Sonična zobna ščetka ima veliko prednosti pred ostalimi ščetkami za ustno higieno, saj zmanjšuje zobne obloge in uničuje bakterije ter pomaga k zdravim dlesnim na naraven način, brez nepotrebnega močnega ščetkanja, saj za delovanje ni potreben pritisk, kar zagotavlja manjšo obrabo zob in dlesni.

Vaša usta bodo ostala sveža in čista dlje časa kot ob ščetkanju z navadno zobno ščetko, obenem pa 18.000 vibracij na minuto zagotavlja čiščenje tudi trdovratnih zobnih madežev, zobnega kamna, uničuje bakterije, ionsko delovanje pa je naravno antibakterijsko.

Sonična zobna ščetka RHYTHM je tudi ekološka, saj ob ščetkanju porabimo manjše količine vode, obenem pa je njen dizajn zelo primeren za različna kampiranja ali potovanja. Primerna je za otroke od 10 let naprej in verjemite nam, da so nad njo navdušeni.

Sonična zobna ščetka Soladey

Sonična zobna ščetka je ionska zobna ščetka, ki zagotavlja čudovit nasmeh v zgolj treh minutah, ki jih boste 2x na dan porabili za vašo ustno higieno.

Zobne ščetke japonskega podjetja so izjemno uspešne in RHYTHM sonična ščetka ni pri tem nobena izjema, saj združuje funkcionalno odličnost, obenem pa je izjemno prijetna na pogled, saj ima kovinsko ohišje in vitek občutek.

Uporaba sonične zobne ščetke je v teoriji izredno zakomplicirana v praksi pa popolnoma nasprotna. Bazira na naravni reakciji negativnih elektronov z bakterijami, s katero odstrani zobne obloge in zagotavlja bele in čist zobe. Krtačka vsebuje patentirani titanovo palico, ki ustvari reakcijo z naravnimi ali umetnimi viri svetlobe in se raztopi ob stiku.

V praksi je to veliko bolj enostavno, saj že lahko ščetkanje zob in dlesni zagotavlja odstranjevanje vseh bakterij in ravno zaradi enostavne uporabe sonične zobne ščetke so nad njo navdušeni tudi otroci.

Upamo, da smo vam z nekaj besedami razložili kaj pomeni sonična zobna ščetka in prepričani smo, da vas bodo njene prednosti navdušile, v njen prid pa govori tudi čudovit zadah v kombinaciji z lepim nasmehom in belimi zobmi brez razvoja ustnih bakterij.

V kolikor imate o sonični zobni ščetki kakršnokoli vprašanje nas seveda lahko kontaktirate po telefonu ali emailu, kjer vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Sonična zobna ščetka RHYTHM je prihodnost ščetkanja in verjamemo, da bo navdušila tudi vas, saj so ščetine mehke, na sredini pa srednje mehke, s katerimi lažje odstranimo umazanijo s hrbtne strani zob, vibracije na ščetinah pa imajo optimalen zvok na zobeh.

Sonične zobne ščetke za otroke in odrasle so na voljo po odlični ceni v kombinaciji s kakovostjo.

Deli: