dermatitis

Bolniki z dermatitisom se sprašujejo kdo so krivci za njihovo bolezen. Krivci, ki običajno pospešujejo nastanek dermatitisa so razni kozmetični preparati, DETERGENTI ZA PRANJE PERILA (prašek, mehčalec), parfumi, določena hrana, nekatere druge kovine, kemikalije za čiščenje.

Kontaktni dermatitis je akutno ali kronično vnetje kože, ki nastane kot posledica stika s kemijsko snovjo, biološkim ali fizikalnim agensom.

Kožni izpuščaji, močno srbenje, izjemno suha koža, luščenje. Vse to so simptomi, ki nam sporočajo, da imamo atopijski dermatitis. Atopijski dermatitis je kožno obolenje, ki je zelo pogosto pri otrocih in dojenčkih, do njega pa lahko pride tudi v kasnejših življenskih obdobjih. Kljub temu, da v večini primerov ne gre za nevarno bolezen, pa so simptomi, ki jih atopijski dermatitis povzroča, lahko izjemno moteči. K izboljšanju lahko v veliki meri pripomoremo tudi sami s pravilno prehrano, redno higieno in ustrezno nego oblačil.

V našem podjetju imamo inovativno tehnologijo za pranje perila brez DETERGENTOV (prašek, mehčalec). Je ekološka, varčna, brez kemikalij, ne povzroča alergij, uničuje bakterije, ohranja barvo oblačil in mehkobo oblačil.

Naprava ECO PRANJE se namesti ob pralni stroj in se poveže s pralnim strojem. Vsa oblačila se perejo na 30 stopinj Celzija z mrzlo vodo in brez detergentov. Naprava ECO PRANJE odstrani kar 99,5% bakterije E coli in odstrani 99,6%  bakterije zlati stafilokok. 

Rešitev za vaše težave je lahko tudi naprava ECO PRANJE.

Deli:

TOP