športna oblačila

Športna oblačila morajo biti zelo funkcionalna, če so še lepega videza, je že toliko bolje. Zato jih ne moremo prati kot druga, ampak zahtevajo posebno nego.

To so oblačila, ki vpijajo ogromno potu, poleg tega absorbirajo tudi mrtve kožne celice in loj, kar sta posledici napora pri telesni vadbi. Poleg tega, da so, kako naj rečemo drugače, kot je res, da so bolj smrdeča, pa so tudi bolj občutljiva.

Drugi materiali, ki jih delajo raztegljive, dajejo večjo podporo/oporo mišicam in bolj dihajo in to je dobro – slabo pa je, da se lahko slabo razumejo z dvema stvarema, ki ju imamo sicer najraje s praškom in mehčalcem.

Zgodi se, da oblačila večkrat zapored operete, a se še vedno ne znebite neprijetnega vonja, kar vas seveda odvrne od nošenja.

A ni problematičen le smrad temveč nečista oblačila, ki še vsebujejo bakterije, slabo vplivajo tudi na kožo, ki se je dotikajo, ter povzročajo izpuščaje in mozolje. Nadalje se bodo ob nepravilni negi hitreje obrabila, kar bo le še večji strošek.

Zato inovativna naprava ECO PRANJE poskrbi, da z njo perete perilo brez praška in mehčalca, samo z mrzlo vodo na 30 stopinj celzija v kombinaciji z OZONOM ali AKTIVNIM KISIKOM in operete perilo do čistoče, kar pa je najbolj pomembno so vsa oprana oblačila tudi dezinficirana, sterilizirana in imajo nevtralen vonj.

Če želite spoznati napravo ECO PRANJE nas kontaktirajte in odgovorili vam bomo na vsa vprašanja.

Deli:

TOP