NADOMESTNI HEPA FILTER ZA ECO32

139,90 

HEPA filter z aktivnim ogljem za PAMETNI IONIZATOR Z UV ECO32.

HEPA filter z aktivnim ogljem za PAMETNI IONIZATOR Z UV ECO32.

Predfilter ujame večje delce v zraku, kot so prah, dlake, dlaka hišnih ljubljenčkov, vlakna.
HEPA filter zajame 99,97 % delcev v zraku in alergenov do velikosti 0,3 mikrona, kot so dim, prah, cvetni prah, dlaka hišnih ljubljenčkov.
Plast z aktivnim ogljem, zasnovana za odstranjevanje močnih vonjav, ki jih povzročajo hišni ljubljenčki, kuhanje, dim, plesen in več.

Pametni ionizator ECO32 z UV je idealen za tiste s pogostimi ali ponavljajočimi se alergijami in za ljudi z astmo.

Kdaj menjati HEPA FILTER?

V povprečju je treba HEPA filter zamenjati vsakih 12 mesecev. Morda bo treba HEPA filter prej zamenjati, odvisno od kakovosti zraka na vašem območju.

HEPA filter ima 4 plasti za čiščenje:

– predfiltriranje bombaža z visoko gostoto, odstrani različne vrste onesnaženosti, ki vsebujejo več kot 20 mikronov, kot so lasje, maščobe, vlakna, pelod, prah in itd.;
– HEPA filter odstrani več kot 99,97% delcev, katerih premer je 0,03 mm (približno 1/200 premera las);
– filter z aktivnim ogljem lahko z učinkom čiščenja blaga odstrani organizem in onesnaženost, absorbira in odstranjuje vonjave in strupene pline;
– visoko molekularno sito, pospeši razgradnjo škodljivih plinov.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.