AROMA DIFUZOR ECO110

45,90 

Aromatični AROMA DIFUZOR ECO110 zagotavlja zdrav in prijeten zrak v prostoru za lažjo sprostitev. Opremljen je z LED lučko, ki popestri delovanje in izgled.

Šifra: ECO110 Kategorija:

Poskrbite za prijetno vzdušje in boljše zdravje z AROMA DIFUZORJEM ECO110 z LED lučko!

Aromatični DIFUZOR ECO110 zagotavlja zdrav in prijeten zrak v prostoru za lažjo sprostitev. Opremljen je z LED lučko, ki popestri delovanje in izgled.

AROMA DIFUZOR ECO110 vam bo olajšal hladne dni, saj je pozimi zrak v zaprtih prostorih bolj suh, razsajajo pa tudi različne bolezni.

Težave z dihanje, utrujenost in bolezni dihalnih poti lahko z vlažilcem zraka preprečite ali pa jih vsaj omilite. Uporabljate ga lahko v otroški sobi, v dnevni sobi, v spalnici, v pisarni, v avtu in itd. Odličen je tudi za uporabo na poti.

Optimalno vlaženje zraka izboljšuje splošno razpoloženje, nežna aroma pa poskrbi za prijetno počutje.

AROMA DIFUZOR ECO110 hitro razširi prijeten vonj po prostoru, doma, v avtu, na delovnem mestu in itd. Delovanje difuzorja pozitivno vpliva na produktivnost v pisarnah in blagodejno na vaš spanec in prijetno vzdušje v domačem okolju. Zaradi tihega delovanja vas ne bo motil pri opravilih in spanju.
Aromaterapija pa bo poskrbela za prijetno vzdušje v samem prostoru, saj lahko v difuzor  dodate 2-3 kapljice kvalitetnega eteričnega olja.

AROMA DIFUZOR ECO110 deluje z USB kablom, ki ga lahko priključite na (prenosni) računalnik, polnilec ali v avtu.

Sobne rastline velikokrat samo z zalivanjem ne dobijo dovolj vlage. AROMA DIFUZOR ECO110 bo poskrbel za optimalno vlaženje sobnih rastlin tako, da bodo še bolje uspevale in cvetele.
V temi pa bo večbarvna LED lučka naredila vlaženje še toliko bolj zabavno. LED lučka ima 7 različnih barv, lahko si nastavite željeno barvo ali pa pustite delovanje v vseh barvah.

Tehnični podatki

Moč: 2W
Napetost: 5V
Kapaciteta: 230 ml
Kapaciteta razvlaževanja: 35ml/h
Dimenzija: 68 mm x 68 mm x 141 mm
Polnjenje: USB
Teža: 155 g
Čas neprekinjene megle: približno 5 ur
Material: ABS/PP/silikon
Certifikat: FC, RoHS, CE
Garancija: 1 leto.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.