20%

ČISTILEC ZRAKA Z UV – ECOA4

224,00 

Prihranite: 56,00€ (20%)

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 224,00 €.

Čistilec zraka ECOA4 je zasnovan za zagotavljanje vrhunske kakovosti zraka za vas in vaše gospodinjstvo. Iz prostora odstranjuje prah, alergene, cigaretni dim, cvetni prah, smog, viruse in bakterije, ki so sestavni del našega vsakdanjega okolja in življenja.

Šifra: ECOA4 Kategoriji: ,

Skrbi o kakovosti zraka v vašem domu je preteklost!

Čistilec zraka ECOA4 je zasnovan za zagotavljanje vrhunske kakovosti zraka za vas in vaše gospodinjstvo.

Čistilec zraka ECOA4 iz prostora odstranjuje prah, alergene, cigaretni dim, cvetni prah, smog, viruse in bakterije, ki so sestavni del našega vsakdanjega okolja in življenja.

Čistilec zraka ECOA4 temeljito čisti zrak in hkrati ponuja trajno rešitev za ljudi, ki so podvrženi senenem nahodu, alergijam in astmi. Slaba kakovost zraka lahko pripelje do resnejših zdravstvenih težav, katerim pa se z uporabo čistilca lahko izognemo.

Podjetje z več kot 12-letno tradicijo proizvodnje se na tržišču uveljavlja s kakovostjo in znanjem.

Svež zrak s ČISTILCEM ZRAKA ECOA4 in HEPA filtrom z aktivnim ogljikom nudi pomoč pri odpravljanju običajnih alergijskih delcev, vključno s pršicami, cvetnim prahom, plesnijo, prhljajem od hišnih ljubljenčkov ter drugimi majhnimi delci in onesnaževalci prostora.

Bodisi v domačem okolju ali v pisarni ČISTILEC ZRAKA ECOA4 vas učinkovito zaščiti pred patogenimi bacili – ne samo med časom gripe in zime.

ČISTILEC ZRAKA ECOA4 vsebuje visokokakovostno mešanico tehnologije in znanosti. Uniči vse viruse, bakterije in alergene v zraku, da zagotovi zdravo okolje. Filtracija zraka je posodobljena z ultravijoličnimi žarki svetlobe in baktericidnim sevanjem. Podjetje verjame v zadovoljevanje sodobnih potreb strank, zato se prilagaja njim in zagotavlja strankam visokokvalitetne čistilce zraka.  Glede na pandemijo je ta čistilec zraka zasnovan z več sistemi. Vgradnja tehnologije vključuje UV svetlobo, tako da lahko čistilec zraka filtrira vse možne vire nečistoč v zraku. Zelo primeren za uporabo preprečevanja širjenja koronavirusa v zaprtem prostoru. 

Po določenem času uporabe čistilca zraka ECOA4 lahko pričakujete:

• zmanjšane učinke stresa in tesnobe,
• zmanjšanje težav z astmo, bronhitisi in drugimi respiratornimi boleznimi,
• občutno zmanjšanje pojavnosti migren in glavobolov,
• uravnavanje krvnega tlaka in srčnega utripa,
• zmanjšanje simptomov alergij vseh vrst,
• izboljšanje koncentracije.

Imejte torej čist zrak v vašem domu, kopalnici, dnevnem prostoru, otroški sobi, kuhinji, pisarni, na hodniku ali spalnici, da boste z lahkoto, varno in preprosto dihali. Čist zrak je zelo pomemben tudi v hotelu, restervaciji, sejni sobi, čakalnici ali garderobi.

Je primerno velik in lahko čisti do 30m2. Ima tri načine delovanja in sicer samodejno, ročno ali stanje mirovanja. Izdelan je iz kvalitetnega ABS materiala.

ČISTILEC ZRAKA ECOA4 ima 3 prilagodljive stopnje hitrosti, katere omogočajo, da izberete tišji način, ki je prijazen za spanje, ter hiter ali turbo način katerega lahko uporabite čez dan. Največji hrub je do 53,5 dB.

ČISTILEC ZRAKA ECOA4 vsebuje HEPA filter, katerega je potrebno v poprečju zamenjati vsakih 12 mesecev uporabe. Kdaj je potrebno zamenjati HEPA filter je čisto odvisno od kakovosti zraka v vašem domu.

Tehnični podatki

Napetost: 220V –  240V;

Moč: 48W;

Frekvenca: 50Hz/60Hz;

Hrup: 53,5 dB;

Velikost: 221 mm x 221 mm x 332 mm;

Pretok zraka (CADR): 220m3/h;

Prostor: do 30m2;

Način delovanja: ročno, spanje;

Hitrost ventilatorja: 3 stopnje + spanje;

Časovno delovanje: 1h – 8h;

Teža izdelka: 2,5 kg;

UV: UV sterilizator;

Filter: HEPA filter z aktivnim ogljem + visoko učinkovit HEPA filter;

Senzor: opomnik za zamenjavo filtra;

Certifikati: CE, Rohs, FCC;

Material: ABS;

Garancija: 1 leto.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.