20%

ČISTILEC ZRAKA Z UV – ECOA12B

216,72 

Prihranite: 54,18€ (20%)

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 216,72 €.

Čistilec zraka ECOA12B ima tehnologijo filtriranja HEPA, ki učinkovito odstrani 99,97% delcev, kot so alergeni, prah, cvetni prah, prhljaj, plesen, hkrati pa ustvari čisto okolje za vas in vaše najdražje. Aktivno oglje v filtru zmanjšuje tudi neprijetne vonjave in dim v gospodinjstvu. UV sterilizator pa uniči viruse in bakterije.

Šifra: ECOA12B Kategoriji: ,

Ali veste, da v zaprtih prostorih preživimo veliko več časa, kot kadarkoli prej? Raziskave so pokazale, da ljudje mislimo, da smo v zaprtih prostorih približno 60 % vsega svojega časa, v resnici pa je ta številka precej višja, in sicer kar 90 %!

Dom, ki bi moral biti dobrega počutja je vse prepogosto prostor, kjer zrak ni tako kakovosten, kot bi moral biti. Tega se nažalost zavemo šele, ko se začnemo počutiti slabo, nas mučijo glavoboli, vrtoglavica, imamo težave s koncentracijo, draženjem oči, nosa in grla, ali pa, ko se kar naenkrat začnemo ukvarjati z astmo ali celo drugimi pljučnimi obolenji. Ja, svež zrak je za mnoge samoumeven, a v resnici temu še zdaleč ni tako in tega smo se še posebej dobro zavedli v času epidemije.

Zaradi visoke zmogljivosti, enostavne uporabe in lepega videza je čistilec zraka ECOA12B odlična izbira za ljudi, ki želijo dihati čisti zrak. Zasnovan za prostore do 20m2.

Čistilec zraka ECOA12B ima tehnologijo filtriranja HEPA, ki učinkovito odstrani 99,97% delcev, kot so alergeni, prah, cvetni prah, prhljaj, plesen, hkrati pa ustvari čisto okolje za vas in vaše najdražje. Aktivno oglje v filtru zmanjšuje tudi neprijetne vonjave in dim v gospodinjstvu. UV sterilizator pa uniči viruse in bakterije. Zelo primeren za uporabo preprečevanja širjenja koronavirusa v zaprtem prostoru. 

Podjetje z več kot 12-letno tradicijo proizvodnje se na tržišču uveljavlja s kakovostjo in znanjem.

Po določenem času uporabe čistilca zraka ECOA12B lahko pričakujete:

• zmanjšane učinke stresa in tesnobe,
• zmanjšanje težav z astmo, bronhitisi in drugimi respiratornimi boleznimi,
• občutno zmanjšanje pojavnosti migren in glavobolov,
• uravnavanje krvnega tlaka in srčnega utripa,
• zmanjšanje simptomov alergij vseh vrst,
• izboljšanje koncentracije.

Imejte torej čist zrak v vašem domu, kopalnici, dnevnem prostoru, otroški sobi, kuhinji, pisarni, na hodniku ali spalnici, da boste z lahkoto, varno in preprosto dihali. Čist zrak je zelo pomemben tudi v hotelu, restervaciji, sejni sobi, čakalnici ali garderobi.

ČISTILEC ZRAKA ECOA12B je primerno velik in lahko čisti do 20m2. Ima tri načine delovanja in sicer samodejno, ročno ali stanje mirovanja. Izdelan je iz kvalitetnega ABS materiala.

ČISTILEC ZRAKA ECOA12B ima 3 prilagodljive stopnje hitrosti, katere omogočajo, da izberete tišji način, ki je prijazen za spanje, ter hiter ali turbo način katerega lahko uporabite čez dan. Največji hrub je do 50 dB.

ČISTILEC ZRAKA ECOA12B vsebuje HEPA filter, katerega je potrebno v poprečju zamenjati vsakih 12 mesecev uporabe. Kdaj je potrebno zamenjati HEPA filter je čisto odvisno od kakovosti zraka v vašem domu.

Tehnični podatki

Napetost: 24V;

Moč: 25W;

Hrup: 50 dB;

Velikost: 200 mm x 200 mm x 350 mm;

Pretok zraka (CADR): 85m3/h;

Prostor: do 20m2;

Način delovanja: ročno, spanje;

Hitrost ventilatorja: 3 stopnje + spanje;

Časovno delovanje: 1h – 8h;

Teža izdelka: 1,8 kg;

UV: UV sterilizator;

Filter: HEPA filter z aktivnim ogljem + visoko učinkovit HEPA filter;

Senzor: opomnik za zamenjavo filtra;

Certifikati: CE, Rohs, FCC;

Material: ABS;

Garancija: 1 leto.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.