RAINMATE osvežilec zraka

260,00 

RainMate osveži, razkuži in odišavi zrak v vašem domu ali pisarni, enostavno in v celoti s polmerom 500 kvadratnih metrov.

RainMate osveži, razkuži in odišavi zrak v vašem domu ali pisarni, enostavno in v celoti s polmerom 500 kvadratnih metrov.

Z Rainbow dišavami lahko svoj dom ali pisarno spremenite v sproščujočo terapevtsko oazo.

Od 1. aprila 2015 ima RainMate izboljšano stikalo, s katerim lahko RainMate vklopite z LED svetlobo.
Osvetljena različica RainMate je čudovit nočni dodatek. Dve nastavitvi omogočata izbiro, če želite uporabiti funkcijo osvetlitve. S popolno zasnovo motorja lahko pričakujete, da bo RainMate zdržal nekaj tisoč ur.

Odvisno od trenutne zaloge, zato se barva (bela ali črna) ne more izbirati.

RainMate opravlja veliko različnih opravil:

– prečiščuje,
– aromatizira,
– vlaži,
– dezinficira,
– osveži zrak,
– odstrani dim in neprijetne vonjave.

Zajema okoli 500 kvadratnih metrov. Garancija 1 leto.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.

TOP