MINI IONIZATOR – OGRLICA ECO2189

79,90 

Nosljiv MINI IONIZATOR ECO2189 proizvaja 20 milijonov negativnih ionov. Uničuje škodljive viruse in bakterije ter odstranjuje dim in prašne delce iz zraka, ki ga dihate.

Šifra: ECO2189 Kategoriji: ,

Nosljiv MINI IONIZATOR ECO2189 proizvaja 20 milijonov negativnih ionov. Uničuje škodljive viruse in bakterije ter odstranjuje dim in prašne delce iz zraka, ki ga dihate.

MINI IONIZATOR ECO2189, ko ga nosite okoli vratu, oddaja več kot 20 milijonov negativnih ionov navzgor, da tvori zaščitno plast okoli območja nosnega dihanja, in aktivira ali odstrani viruse, bakterije, ter druga škodljiva onesnaževala, še preden pridejo do vas.

Izdelek je certificirano varen in učinkovitejši zaradi zelo velike količine proizvedenih negativnih ionov (20 milijonov ionov v primerjavi z drugimi komercialno dostopnimi izdelki z 2 do 5 milijoni negativnih ionov), ki lahko nevtralizirajo vse škodljive viruse in bakterije v nekaj sekundah.

Podjetje z več kot 25-letno tradicijo proizvodnje se na tržišču uveljavlja s kakovostjo in znanjem. Izdeljujejo samo ionizatorje in čistilce zraka.

Negativni ioni, ki jih ustvari, bodo zaradi svojega elektrostatičnega naboja povezani z vsemi onesnaževalci v zraku, bakterijami in drugimi delci, ki prenašajo bolezni. Tako bodo delci onesnaženega zraka pretežki, da bi ostali v zraku, in tvorili bodo mikroskopski zdravstveni ščit, ki vas bo zaščitil v vsaki situaciji.

MINI IONIZATOR ECO2189 uporablja najnovejšo tehnologijo pri čiščenju zraka.

Prenosni MINI IONIZATOR ECO2189 deluje do 16 ur z enim polnjenjem in zagotavlja vašo zaščito pred onesnaževalci v zraku in je popoln pripomoček za zaščito med sezono gripe, virusov in drugimi respiratornimi boleznimi. Brez dvoma se je izkazal za uspešnega pri zmanjševanju alergij, gripe, astme, prehlada, vročine in celo dihalnih zapletov!

Ob delu za pisalno mizo, če ga ne želite imeti obešenega okoli vratu, si ga lahko položite na mizo. Njegova funkcija bo delovala enako.

MINI IONIZATOR ECO2189 se polni na USB. Čas polnjenja litijeve baterije je 120 minut. Očisti do 10m2. Je zelo lahek pri nošnji okoli vratu. Narejen je iz ABS močne plastike, ki je odporna na udarce. Gladka površina ga naredi elegantnega. Vgrajena je litijeva baterija, katera zdrži do 16 ur.

Uporabljate ga lahko pri športnih dejavnostih, v službi, v šoli, na koncertih, na sestankih, doma v stanovanju, v restervacijah oz. kjerkoli se nahajte, lahko imate MINI IONIZATOR ECO2189 okoli vratu. Ne uporabljate ga pri športnih aktivnostih katere so povezane z vodo, prav tako ga ne uporabljate v bazenih, v morju, med tuširanjem, saj ne priporočamo stika z vodo. Oseba, ki ima srčni spodbujevalnik se o uporabi naj pogovori s svojim osebnim zdravnikom.

Tehnični podatki

– napetost: DC 5V,

– moč: 0,2W,

– izhod negativnih ionov: 20 milijonov pcs/cm3,

– način delovanja: ročni,

– litijeva baterija: 500 mA,

– polnjenje: USB,

– čas polnjenja: 120 minut,

– gumb: vklop/izkop,

– indikator: da – modra lučka in zelena lučka

– dimenzija: 62 mm x 48 mm x 29 mm

– prostor: do 10m2,

– teža: 45 g,

– material: ABS (odporen na udarce),

– certifikati: CE, Rohs, FCC,

– garancija: 1 leto.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.