PRENOSNI HLADILNIK ZA INZULIN

309,90 

Prenosni hladilnik za inzulin ali zdravila  je zelo primeren za potovanja ali službena potovanja.

Na zalogi pri dobavitelju. Izdelek dobavljiv samo po naročilu. Dobava od 7 do 20 dni.
Kategorija:

Prenosni hladilnik za inzulin ali zdravila  je zelo primeren za potovanja ali službena potovanja. Lahko ga imamo vedno ob sebi npr. v službi oz. na delovnem mestu, lahko ga uporabljamo tudi doma, ko gremo na celodnevni izlet.

LCD zaslon na dotik z visoko ločljivostjo je preprost in enostaven za uporabo, prikazovalnik moči in prikaz temperature olajšata uporabo tudi starejšim ljudem. Zasnova notranjega rezervoarja preprečuje, da bi zdravila med potovanjem udarila v škatlo. Postopek zagotavlja trajno temperaturo hlajenja.

Alarmni sistem z nizko močjo in z zasnovo ročaja poskrbita, da bodo vaša zdravila pravočasno shranjena v varni temperaturi. Oblika ročaja je zelo priročna za potovanja.

Ima veliko notranjo velikost. Vanj lahko vstavite 6-9 insulinskih peresnikov ali 25 stekleničk ali 60 polnil. Temperatura hladilnega shranjevanja: 2-8 ℃, delovna temperatura pod 25 ℃. Če je sobna temperatura nad 25 ℃ se ohišje ne more ohladiti pod 8 ℃.

Potovalni inzulinski hladilnik lahko napajate ga z USB kablom, stenskim polnilnikom, v avtu in doma. Vsebuje baterijo, ki je primerna za potovanje, na delo, službena potovanja in v pisarni. Zraven prejmete še potovalno torbo za zaščito.

Tehnični podatki

Velikost izdelka: 235 mm x 150 mm x 125 mm
Neto teža: 1,8 kg
Kapaciteta baterije: 10200mAh
Notranja velikost: 185 mm x 106 mm x 40 mm
Temperaturno območje: 0-18 ℃
Pripravljenost: 6-8 ur
Garancija: 1 leto
Priključki za polnjenje: da
Brezplačna potovalna torba za prenos

 

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.