ČISTILEC IN IONIZATOR ZRAKA ECOK180

1.155,00 

ČISTILEC ZRAKA ECOK180 z inovativno filter tehnologijo lahko zanesljivo odstrani vse onesnažene in alergene delce iz zraka, ker naša pljuča niso namenjena za filtriranje onesnaženega zraka v zaprtih prostorih.

Na zalogi pri proizvajalcu – dobava samo po naročilu 7 do 15 delovnih dni!

ZA NAROČILO ALI POVPRAŠEVANJE NAS KONTAKTIRAJTE po mailu ali na telefon!

Šifra: ECOK180 Kategorija:

ČISTILEC ZRAKA ECOK180 je tudi zelo primeren tudi v podjetjih, v pisarnah, v  zdravstvenih domovih, v zobozdravstvenih ordinacijah, v hotelih …

Si zelite čist zrak v svojem domu ali na delovnem mestu?

Ljudje imamo veliko tveganja v zaprtih prostorih, čeprav se tega sploh ne zavedamo. Veliko onesnaženega zraka je v zaprtih prostorih. Onesnažen zrak ni mogoče videti ali vonjati, vendar zrak v zaprtih prostorih je poln finih onesnaženih delcev, ki zmanjšujejo kakovost zraka. Slaba kakovost zraka pa pomeni tveganje za naše zdravje, učinkovitost in dobro počutje.

Podjetje z več kot 25-letno tradicijo proizvodnje se na tržišču uveljavlja s kakovostjo in znanjem. Izdeljujejo samo ionizatorje in čistilce zraka.

ČISTILEC ZRAKA ECOK180 z inovativno filter tehnologijo lahko zanesljivo odstrani vse onesnažene in alergene delce iz zraka, ker naša pljuča niso namenjena za filtriranje onesnaženega zraka v zaprtih prostorih.

ČISTILEC ZRAKA ECOK180 ustvarja negativne ione, ki nahajajo v našem naravnem okolju, kot so gozdovi, slapovi, gore in obmorsko območje. Zato ga imenujemo tudi ionizator. Očisti prostor v zaprtih prostorih do max. 120 m2.

Sistem filtriranja zraka s čistilcem zraka ECOK180 odstrani tudi najmanjše delce, kot so patogeni, alergeni in kemične spojine iz onesnaženega zraka v zaprtih prostorih. Visoko učinkovita tehnologija filtriranja očisti zrak v zaprtih prostorih za skoraj 100%.

Bodisi v domačem okolju ali v pisarni čistilec zraka ECO8128A vas učinkovito zaščiti pred patogenimi bacili – ne samo med časom gripe in zime.

Filter z aktivnim ogljem absorbira vonjave, tobačni dim in kemikalije, HEPA filter pa ščiti vaša pljuča pred delci, ki prodrejo v vaše prostore od zunaj.

Negativni ioni so koristni za izboljšanje presnove in homeostaze človeškega telesa.

Učinkoviti so pri:

• odstranjevanju cvetnega prahu,
• prahu,
• plesni,
• drugih škodljivih delcev v zraku.

Čistilec zraka ECOK180 ima 20 milijonov negativnih ionov, tako lahko pljuča 30 minut po vnosu negativnih ionov vdihnejo 20% več kisika in izdihnejo 14,5% več ogljikovega dioksida, zato zelo koristi zdravju ljudi in vsakodnevni rutini, kar lahko olajša rast telesa in preprečevanje bolezni.

ČISTILEC ZRAKA ECOK180 ima UV sterilizacijo, ki uniči vse vrste mikroorganizmov. Funkcija Ozona ima pa pomembno vlogo pri odstranjevanju vonja v zraku. Veliko bolje je učinkovit pri odstranjevanju neprijetnih vonjav in je močan oksidant, ki ubija organizme, kot so bakterije, plesni in viruse.

ČISTILEC ZRAKA ECOK180 lahko odstrani več kot 99,97% delcev v zraku in poveča učinkovitost sterilizacije, ter odstrani 99,99% formaldehidov.

Uporabljamo ga lahko:

• v dnevni sobi;
• v kuhinji (odstrani vonjave pri kuhanju hrane, kot so čebula, ribe, meso, golaž …);
• v kabinetu (ubija bakterije in plesni, odstrani vonj v omari);
• pri hišnih ljubljenčkih (odstrani vonj);
• v spalnici in otroški sobi (uniči bakterije in ustvarja čist in svež zrak),
• v hotelu, v restavraciji, v sejnih sobah, v kopalnici,v zdravstveni ustanovi, v čakalnici, v zobozdravstveni ordinaciji …

ČISTILEC ZRAKA ECOK180 torej odstrani vonj, tobačni dim, delce v zraku, odstrani škodljive pline, ki izhajajo iz pohištva in preprog. Bodisi v domačem okolju ali v pisarni čistilec zraka vas učinkovito zaščiti pred patogenimi bacili – ne samo med časom gripe in zime.

Tehnični podatki

Moč: 120W;

Napetost: AC 220V-50Hz;

Negativni ion: 20 milijonov pcs/m3;

Izhod ozona: 500mg/H;

Velikost: 40 cm x 24,7 cm x 68,1 cm;

Material: ABS;

Neto teža: 8 kg;

Nastavitev: senzor, zaslon na dotik, dalinjski upravljalec;

Zaslon na dotik: 128 mm x 52 mm;

WI-FI: uporaba iOS in Android

Hrup: 38-62 dB;

Varnost: otroška ključavnica;

Certifikati: CE, EMC, RoHS, FCC;

Vrsta: HEPA filter;

Pretok zraka (CADR): 420 m3/h;

Nastavitev časa: 1,2,4,8 ur;

UV svetloba: 5W;

Velikost filtra: HEPA: 460 x 356 x 40 mm, aktivni ogljik: 460 x 356 x 20 mm

Dodatki: navodila za uporabo, dalinjski upravljalnik;

Hitrost: nizka, srednja, visoka, ultra visoka;

Delovni način: samodejno, ročno, spanje;

Garancija: 1 leto.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.

TOP