15%

IONIZATOR ECO2103

110,42 

Prihranite: 19,49€ (15%)

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 110,42 €.
Akcijska cena velja samo do 1.10.2023!
Ionizator zraka ECO2103 bo poskrbel za kakovost zraka, ki ga dihate! Smog oz.dim, prah, alergeni in virusi onesnažujejo naše bivalno okolje, zato želimo količino le-teh zmanjšati v zraku, ki ga dihamo.
Šifra: ECO2103 Kategoriji: ,

Ionizator zraka ECO2103 bo poskrbel za kakovost zraka, ki ga dihate!

Smog oz.dim, prah, alergeni in virusi onesnažujejo naše bivalno okolje, zato želimo količino le-teh zmanjšati v zraku, ki ga dihamo.

Na srečo lahko večino teh onesnaževalcev odstranimo z uporabo ionizatorja zraka ECO2103. Primeren je za vse tiste, kateri želite čist zrak v svojih domovih.

Ionizator zraka ECO2103 z vgrajenim ionizatorjem omogoča zahvaljujoč HEPA filtru, da pride zrak iz naprave čist. Čist zrak v prostoru je pomemben, saj vpliva na naše zdravje. Z ionizatorjem in čistilcem zraka boste lahko rešili težave, kot so razpokane ustnice, glavoboli, razdražena sluznica ali nespečnost. Primeren je tudi za okolje v katerem bivajo otroci.

HEPA filter vsebuje aktivno oglje, zato odstrani škodljive pline in kemikalije iz zraka, med drugimi formaldehid in hlapne organske spojine, prav tako pa se spopada z neprijetnimi vonjavami. HEPA filter ustavi do 99,97% delcev večjih od 2 mikrona. Omembe vredno pa je tudi dejstvo, da ionizator učinkovito nasprotuje razvoju bakterij, virusov in gliv. Idealen je še posebej za tiste, ki trpijo za alergijami in respiratornimi problemi.

Ionizator zraka ECO2103 je prenosni, tako, da ga lahko uporabljamo kjerkoli v zaprtem prostoru. Zraven je priložen USB kablej, tako da ga lahko polnimo kjerkoli in ima zato nizko porabo energije.

Ionizator zraka ECO2103 ima možnost tudi funkcije difuzorja z aromoterapijo eteričnih olj. Uporabljate ga lahko v kombinaciji z eteričnimi olji.

Ionizator zraka ECO2103 ima ključno vlogo, da uravnava zdrav in prijeten zrak v sobi. Prostori, v katerih bivamo pogosto postanejo suhi, zato je čiščenje zraka ključno za bolj zdravo bivanje. Posebno uporaben je v času, ko razsajajo sezonske alergije, saj naredi zrak bolj prijeten in čist alergikom.

Za vse ostale je tudi zelo uporaben, saj suh in umazan zrak oslabi prenos kisika v ožilje. Zaradi tega se lahko pogosto počutimo utrujene ali se težko zberemo.

V čas kurilne sezone veliko strokovnjakov priporoča ravno v tem obdobju uporabo ionizatorja zraka. V kolikor je za vas pomembno prijetno bivanje v zaprtih prostorih vam priporočamo naš ionizator, ki je tih, varen in učinkovit ter primeren za uporabo doma ali v službi.

Deluje na dva načina in sicer:

  • ob prvem pritisku na gumb vključite delovanje naprave z nežno modro osvetlitvijo, katera je tudi najboljša izbira za uporabo v spalnici med spanjem.
  • ob drugem pritisku na gumb pritisnite za stanje mirovanja, na pol se izklopi modra lučka in po 8 urah uporabe se samodejno izklopi. V primeru, da želite izključiti napravo prej, pritisnete še en krat na gumb.

Tehnični podatki

– napetost: DC5V,
– moč: 2W,
– izhod negativnega iona: 5.000.000 pcs/cm3,
– dimenzija: 12,5 cm x 19,4 cm,
– vir energije: USB,
– prostor: do cca. 40m2,
– funkcija: možnost difuzorja,
– material: ABS,
– certifikati: CE, Rohs, FCC,
– garancija: 1 leto.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.