IONIZATOR ZRAKA ECO2106

430,00 

Z uporabo ionizatorja zraka ECO2106 boste dihali čist in svež zrak, saj z različnimi filtracijami ujame najmanjše delce formaldehida, ki velja za najnevarnejšega onesnaževalca zraka v vašem prostoru.

Iščete kakovostno rešitev za čist zrak za svoje bivalne prostore ali poslovne prostore? Za vas imamo rešitev.

Z ionizatorjem zraka ECO2106 vdihujete zrav in svež zrak, ter z različnimi filtracijami ujamete tudi najmanjše delce formaldehida – najnevarnejšega osnaževalca zraka v vašem prostoru.

Tako svež zrak z IONIZATORJEM ZRAKA ECO2106 in HEPA filtrom z aktivnim ogljikom in 360-stopinjskim dovodom zraka nudi pomoč pri odpravljanju običajnih alergijskih delcev, vključno s pršicami, cvetnim prahom, plesnijo, prhljajem od hišnih ljubljenčkov ter drugimi majhnimi delci in onesnaževalci prostora.

Ali ste doma ali v pisarni, ionizator zraka ECO2106 učinkovito ščiti pred patogenimi bakterijami, ne le med sezono gripe in zimskimi meseci.

 IONIZATOR ZRAKA ECO2106 je idealen za vse prostore in za vsakodnevno uporabo, zato uspešno odstrani in filtrita kemikalije kot so formaldehidi, bezen in amonij, prav tako pa odstrani tudi dim in ostale vonjave. Prav te škodljive snovi so velikokrat prisotne pri prenovi doma in drugih dejavnostih, ter ob večjih količinah škodujejo zdravju. Verejtno se premalo zavedate, da se s škodljivim formaldehidom srečujete vsakodnevno, če ne več krat na dan.

Naši domovi so bolj redko pribežališče iz zgolj naravnih materialov, ki podpirajo človeško zdravje. So bolj kot ne prostor množice sintetičnih kombinacij, tudi takih, ki imajo izvor v nafti. Torej pohištvo na nas deluje dan in noč, tudi medtem ko spimo. Zato je ionizator zraka ECO2106 zelo primeren za domove, ker nam čisti zrak čez dan in tudi ponoči.

Po določenem času uporabe ionizatorja zraka ECO2106 lahko pričakujete:

• zmanjšane učinke stresa in tesnobe,
• zmanjšanje težav z astmo, bronhitisi in drugimi respiratornimi boleznimi,
• občutno zmanjšanje pojavnosti migren in glavobolov,
• uravnavanje krvnega tlaka in srčnega utripa,
• zmanjšanje simptomov alergij vseh vrst,
• izboljšanje koncentracije.

Ohranjajte čist zrak v vašem domu, v kopalnici, dnevnem prostoru, otroški sobi, kuhinji, pisarni, na hodniku ali v spalnici, kar vam bo omogočilo lahkotno, varno in enostavno dihanje.

IONIZATOR ZRAKA ECO2106 je primerno velik in lahko čisti do 80m2. Ima tri načine delovanja in sicer samodejno, ročno ali stanje mirovanja. Indikator v čistilcu zraka sveti modro, rumeno in rdeče. Izdelan je iz kvalitetnega ABS materiala.

Ima 3 prilagodljive stopnje hitrosti, katere omogočajo, da izberete tišji način, ki je prijazen za spanje, ter hiter ali turbo način katerega lahko uporabite čez dan. Največji hrub je do 45 dB.

Vsebuje HEPA filter, katerega je potrebno v poprečju zamenjati vsakih 12 mesecev uporabe. Kdaj je potrebno zamenjati HEPA filter je čisto odvisno od kakovosti zraka v vašem domu.

Čist zrak ima velik pomen tako v hotelih, restavracijah, sejni sobah, čakalnicah kot tudi v garderobah. Zato se ionizator zraka ECO2106 uporablja tudi v različnih podjetjih.

Tehnični podatki

Napetost: AC 220V-50Hz;

Moč: max: 38W, visoka: 27W, blaga: 20W, spanje: 12W;

Negativni ion: 5 milijonov pcs/cm3;

Velikost: 216 mm x 337 mm;

Maksimalna hitrost zraka: 175m3/h;

Pretok zraka (CADR): 100m3/h;

Prostor: do 80m2;

Način delovanja: samodejno, ročno, spanje;

Hitrost ventilatorja: nizka, srednja, visoka, turbo;

Časovno delovanje: 1h, 2h, 4h, 8h;

Certifikati: CE, Rohs, FCC;

Material: ABS;

Garancija: 1 leto.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.

TOP