IONIZATOR Z UV ECO32

779,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 701,91 €.

ECO32 ionizator je inovativna naprava, ki učinkovito absorbira in filtrira zrak, odstranjujoč večino onesnaženih delcev in ponovno vzpostavlja svež zrak v vašem domu ali pisarni. Posebej je prilagojen tudi za tiste, ki se spopadate z alergijami.

Iščete kakovostno rešitev za čist zrak za svoje bivalne ali poslovne prostore? Za vas imamo rešitev.

ECO32 je inovativni ionizator zraka, ki učinkovito odstranjuje onesnaženje in filtrira zrak, zagotavljajoč svežino v vašem domu ali pisarni. Posebej prilagojen je tudi za vse tiste, ki se spopadate z alergijami.

IONIZATOR ZRAKA ECO32 tako nudi odlične zmogljivosti v vseh vrstah situacij, zahvaljujoč trem dovodom zraka, zaradi česar je postopek čiščenja zraka še hitrejši in učinkovitejši.

Zahvaljujoč 20 milijonskemu izhodu ionov lahko hitro nevtralizirate prah pozitivnih ionov v zraku in ga sterilizirate.

Tako lahko vaša pljuča 30 minut po vnosu negativnih ionov vdihne 20% več kisika in izdihne 14,5% več ogljikovega dioksida, ki zelo koristi zdravju ljudi in vsakodnevni rutini, kar lahko olajša rast telesa in preprečevanje bolezni. UV sterilizacija pa uniči vse vrste mikroorganizmov.

Zelo je primeren tudi za uporabo preprečevanja širjenja koronavirusa in drugih virusov v zaprtem prostoru. Učinkovito tudi odstrani formaldehid.

Imenujemo ga PAMETNI IONIZATOR ZRAKA ECO32, saj je opremljen s senzorjem, ki zazna stopnjo onesnaženosti zraka v prostoru. Samodejno se vklopi in izvede čiščenje, ko je to potrebno. Naprava je enostavna za uporabo – potrebno jo je samo priključiti v vtičnico.

Bodisi v domačem okolju ali v pisarni ionizator zraka ECO32 vas učinkovito zaščiti pred patogenimi bacili – ne samo med časom gripe in zime.

PAMETEN IONIZATOR ZRAKA ECO32 ima 4 plasti filtra za čiščenje:

– predfiltriranje bombaža z visoko gostoto, odstrani različne vrste onesnaženosti, ki vsebujejo več kot 20 mikronov, kot so lasje, maščobe, vlakna, pelod, prah in itd.;
– HEPA filter odstrani več kot 99,97% delcev, katerih premer je 0,03 mm (približno 1/200 premera las);
– filter z aktivnim ogljem lahko z učinkom čiščenja blaga odstrani organizem in onesnaženost, absorbira in odstranjuje vonjave in strupene pline;
– visoko molekularno sito, pospeši razgradnjo škodljivih plinov.

Pameten ionizator zraka ECO32:

 • prepreči nastanek virusnih obolenj in gripe,
 • zmanjša učinke stresa in tesnobe,
 • zmanjša težave z astmo, bronhitisi in drugimi respiratornimi boleznimi,
 • občutno zmanjša pojavnosti migren in glavobolov,
 • uravnava krvni tlak in srčni utrip,
 • zmanjša simptome alergij vseh vrst,
 • izboljša koncentracijo.

Pametni ionizator zraka ECO32 ponuja tudi tri različne načine uporabe, ki se prilagajajo različnim življenjskim situacijam. Način mirovanja omogoča delovanje ventilatorja pri najnižji hitrosti, zagotavljajoč tiho in nemoteno nočno spanje!

PAMETEN IONIZATOR ZRAKA ECO32 lahko samodejno zazna kakovost zraka in usmeri moč in hitrost ventilatorja, glede na registrirane podatke, ki vam bodo prikazani z barvno svetlobo LED. Indikator kakovosti zraka se vam bo ob čistem zraku obarval modro, ob še dokaj dobrem zraku se vam bo obarval zeleno, pri zelo slabem zraku v prostoru pa se vam bo obarval rdeče.

Pametni ionizator zraka ECO32 ima tri načine delovanja s 4 vrtljaji ventilatorja in sicer samodejni način, ročni način in spalni način. Izbirate lahko med 5 načini delovanja in sicer neprekinjeno delovanje, 1h, 2h,4h ali 8h. Očisti vam prostor nad 50m2.

ECO32 pametni ionizator zraka je odlična izbira tudi za uporabo v poslovnih prostorih, pisarnah, zdravstvenih ustanovah, zobozdravstvenih ordinacijah, hotelih ter drugih podjetjih.

Tehnični podatki

– napetost: AC220V – 50Hz,

– moč: 60W,

– izhod negativnih ionov: 20 milijonov pcs/cm3,

– UV svetloba: 5W,

– hrup: do 48 dB,

– CARD ali pretok zraka: 240m3/h,

– prostornina zraka: 330m3/h,

– filter: Hepa filter, filter z aktivnim ogljikom,

– način delovanja: samodejni, ročni, spanje,

– hitrost ventilatorja: nizka, srednja, visoka,

– časovnik delovanja: 1h, 2h, 4h ali 8h,

– indikator senzorja kakovosti zraka: modra, zelena, rdeča,

– dimenzija: 35 cm x 18 cm x 46,6 cm

– prostor: nad 50m2,

– teža: 5,6 kg,

– varnost: avtomatski izkop,

– material: ABS,

– certifikati: CE, Rohs, FCC,

– WI-FI: možnost funkcije (ios, android),

– garancija: 1 leto.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

 • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
 • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

 • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
 • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

 • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
 • plačilo po PayPal-u.

TOP