30%

IONIZATOR ECOK181

433,93 

Prihranite: 185,97€ (30%)

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 433,93 €.

Poskrbite za čisti zrak v zaprtih prostorih brez virusov in bakterij!

Ali veste, da lahko slaba kakovost zraka v vaši spalnici, dnevni sobi, otroški sobi, kuhinji, pisarni vpliva na vaše zdravje? Škodljivi delci, kot so bakterije, prah in virusi, lahko v resnici povzročijo srbečico v očeh, zamašen nos in slab spanec, celo astmo in alergije.

Poskrbite za čisti zrak v zaprtih prostorih brez virusov in bakterij!

Ali veste, da lahko slaba kakovost zraka v vaši spalnici, dnevni sobi, otroški sobi, kuhinji ali pisarni vpliva na vaše zdravje? Škodljivi delci, kot so bakterije, prah in virusi, lahko v resnici povzročijo srbečico v očeh, zamašen nos in slab spanec, celo astmo in alergije.

Zato bo nakup IONIZATORJA ZRAKA ECOK181 posebej za vašo spalnico, dnevno sobo, otroško sobo, kuhinjo ali pisarno zelo smiseln.

Podjetje z več kot 25-letno tradicijo proizvodnje se na tržišču uveljavlja s kakovostjo in znanjem. Izdeljujejo samo ionizatorje in čistilce zraka.

IONIZATOR ZRAKA ECOK181 lahko iz zraka odstrani množico motečih dražilnih snovi, vključno z dimom, vonjem, prhljaji hišnih ljubljenčkov in itd.

Ni jih mogoče videti ali vonjati vendar zrak v zaprtih prostorih je poln finih onesnaženih delcev, ki zmanjšujejo kakovost zraka. Slaba kakovost zraka pa pomeni tveganje za naše zdravje, učinkovitost in dobro počutje.

IONIZATOR ZRAKA ECOK181 z inovativno filter tehnologijo lahko zanesljivo odstrani vse onesnažene in alergene delce iz zraka, ker naša pljuča niso namenjena za filtriranje onesnaženega zraka v zaprtih prostorih.

Edinstveni 4-stopenjski filter lahko učinkovito prenaša onesnaževala in 99,99 odstotkov delcev skozi plast HEPA filtra.

Glavne značilnosti IONIZATORJA ZRAKA ECOK181:

– spoprijeti se z več delci: lahko ujame te dražilne snovi, kot so vonj dima, prahu, vonjave, plesni in čist zrak, do 50 kvadratnih metrov. Opremljen s pametnimi LED indikatorji, ki vas seznanijo s kakovostjo zraka v vašem prostoru – modra luč označuje odlično kakovost zraka, rumena luč pomeni dobro raven, rdeča pa vas opozori na rahlo prisotnost onesnaženja.
– zmogljivo čiščenje: štiristopenjski filter s HEPA filtrom, aktivnim ogljem, sterilizacijskim slojem in visoko molekularnim sitom, ki zagotavlja, da lahko čistilec zraka odstrani 99,99 odstotkov organskih snovi, escherichelloa coli, ztati stafilokok, formaldehid, metilbenzen, bakterije, prhljaj hišnih ljubljenčkov in itd. Čisti zrak izboljšuje vaše zdravje. Kot nalašč za tiste, ki trpijo zaradi alergij, zamašenosti nosu, kašlja, kihanja, astme itd.
– 2 načina delovanja: preprost vklop/izklop na sami napravi. Naprava še ima daljinski upravljalnik za priročno upravljanje.
– 3 nastavljive hitrosti delovanja: visoki, srednji in nizki način delovanja vam omogočajo izboljšanje kakovosti zraka glede na vaš prostor. Preprosto izberite želeno hitrost za čiščenje zraka.
– inteligentni glasovni nadzor: izjemno tiho delovanje in časovna funkcija: nizek delovni hrup, manj kot 32 dB tiho in zmogljivo. Čistilec zraka vam omogoča, da nastavite določen čas začetka in konca med 1h, 2h, 4h in 8h glede na vaš različen čas čiščenja, kar vam ponuja večjo izbiro.
– funkcija pametne otroške ključavnice: zagotavlja največjo varnost enote med uporabo, preprečuje otrokom poseganje v čistilnik zraka in ohranja vse nastavitve nespremenjene. Preprosto pritisnite gumb “Otroška ključavnica” in držite približno 5 sekund, da ga odblokirate.

Tehnični podatki

– napetost: AC220V – 50Hz,

– moč: 56W,

– izhod negativnih ionov: 20 milijonov pcs/cm3,

– hrup: največ do 50 dB,

– CARD: 255m3/h,

– prostornina zraka: 330m3/h,

– filter: Hepa filter, filter z aktivnim ogljikom,

– način delovanja: samodejni, ročni, spanje,

– hitrost ventilatorja: nizka, srednja, visoka,

– časovnik delovanja: 1h, 2h, 4h ali 8h,

– indikator senzorja kakovosti zraka: modra, rumena, rdeča,

– dimenzija: 348 mm x 156 mm x 400 mm,

– prostor: do 50m2,

– teža: 4 kg,

– varnostni samodejni izklop: po odstranitvi sprednjega pokrova,

– material: ABS,

– certifikati: CE, RoHS, FCC,

– funkcija: otroška ključavnica,

– dalinjski upravljalnik: do 10 m razdalje,

– garancija: 1 leto.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.