Pranje perila za dojenčka

Strupene pasti v dišečih mehčalcih – ZNEBITE SE PRALNIH PRAŠKOV IN MEHČALCEV

Mehčalec za perilo res naredi oblačila mehka in prijetno dišeča, ampak ali ste vedeli, da negativno vpliva na vaše zdravje in zdravje vaših otrok?

Določene sestavine pralnih sredstev dražijo kožo. Poleg tega so lahko tudi izjemno strupene. Tukaj govorimo o dodatkih za beljenje. Prav tako škodujejo vodnemu okolju. Fosfor, ki ga vsebujejo ta pralna sredstva, namreč odteče v vodo in tako okolju poruši ravnovesje.

Mehčalci vsebujejo dišave, ki lahko pri vas in vaših otrocih izzovejo razne alergijske reakcije. Ljudem, ki imajo probleme s kožo, se uporaba mehčalca odsvetuje, saj negativno vpliva na kožne bolezni in izzove še hujše reakcije kože.

Odlična alternativa mehčalcu je naš produkt ECO PRANJE, s katerim perete vaše perilo brez pralnih praškov in mehčalcev. Oblačila so čista, mehka, obstojna dlje časa in nevtralnega vonja.

Nobene potrebe ni, da bi kupovali mehčalce, ki so polni kemikalij in agresivnih sredstev.

S produktom ECO PRANJE prihranite pri elektriki, topli vodi, perete samo na 30 stopinj Celzija in samo z mrzlo vodo.

Zelo pomembno je tudi, da perete vaše perilo ekološko s produktom ECO PRANJE in s tem prihranite denar do 1.000,00 eur na leto za nakup pralnih in belilnih sredstev za pranje perila.

Odločite se za ekološko pranje.

Deli: