ionska zobna _ ekotehnologija

Ščetkanje zob je del vsakodnevne ustne higiene, ki je ključen za zdravje ustne votline.

Vestnost pri čiščenju vodi do zaželenih zdravih in lepih zob, medtem, ko redna oskrba nudi svež zadah ter preprečuje nalaganje škodljivih zobnih oblog in zobnega kamna.

Uporaba mehke ionske zobne ščetke je hitra in enostavna.

Pred vključitvijo je zobno ščetko potrebno zmočiti. Ko je ščetka pristavljena k zobem, se sklene tokokrog. 

Ščetkanje zob nato poteka navadno – z nežnimi krožnimi gibi počasi pokrijemo celotno površino. Na umazanijo in obloge delujejo negativni in pozitivni ioni, zato močan pritisk ni potreben. Nadomestna glava ščetin se povprečno obrabi po 6-8 mesecih in jo je potrebno zamenjati. Življenjska doba same baterije traja več kot en mesec, garancija za ionsko zobno ščetko Soladey RHYTHM ali RHYTM2 pa 1 leto.

Ionska zobna ščetka Soladey  varuje pred bakterijskim razvojem dlesni in paradontozo!

Zobne obloge lahko privedejo do vnetja ali krvavitve dlesni ter slabega zadaha.

Škodljive bakterije se vežejo na zobne obloge in sproščajo toksine, ki počasi ter brez bolečin prodirajo v vezivno tkivo dlesni in, brez zdravljenja, celo v čeljustno kost.

Počasnim uničevanjem dlesni pa lahko vodi v majave ali izpadle zobe, medtem, ko se blago vnetje dlesni lahko razvije v kronično parodontalno bolezen.

Redna in učinkovita ustna higiena je ključna za preprečitev razvoja paradontoze. Zaradi svoje učinkovitosti pri odstranjevanju trdovratnih zobnih oblog je ionska zobna ščetka Soladey priporočena s strani strokovnjakov. Ščetine so mehke na zobni ščetki in so primerne tudi za čiščenje občutljivih zob ter vnetih dlesni.

 

Deli: