20%

NAPRAVA ZA PRANJE PERILA ECO PROFESIONAL

2.320,00 

Prihranite: 580,00€ (20%)

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 2.320,00 €.

Z visoko učinkovitostjo sterilizacije in čiščenja vode v profesionalne namene, naprava ECO PROFESIONAL skrbi za zmanjševanje škode na infrastrukturi, ki nastane zaradi škodljivih bakterij v vodi.

Šifra: ECO2 Kategoriji: ,

Napredna tehnologija prečiščevanja vode – visoka pretočnost in velika prostornost!

Naprava ECO PROFESIONAL je okolju prijazna in učinkovita naprava, ki jo uporabljajo bolnišnice, bazeni, šole, hoteli, čistilnice in druge javne ustanove.

Z visoko učinkovitostjo sterilizacije in čiščenja vode v profesionalne namene, naprava ECO PROFESIONAL skrbi za zmanjševanje škode na infrastrukturi, ki nastane zaradi škodljivih bakterij v vodi.

Naprava ECO PROFESIONAL s pomočjo nanotehnologije in trajnih magnetnih materialov prečisti vodo iz pipe tako, da vodo najprej vrtinčni v statičnem mešalniku, nato pa jo pod posebnimi zračnimi pogoji še enkrat spusti skozi statični mešalnik, da zagotovi idealno razmerje med plini in tekočino.

ECO PROFESIONAL ne zadržuje vode in vodo čisti sproti, tako se izognemo potencialnem dodatnem onesnaževanju vode zaradi shranjevanja in zadrževanja.

Uporaba: bolnišnice, bazeni, hoteli, šole itd.
Uporablja se tudi pri pomivalnih industrijskih strojih za pomivaje posode.

Prednosti:

• uniči bakterije v kratkem času,
• odstranite nečistoče in preprečuje infekcije,
• sterilizira in dezinficira,
• dekontiminacija in prečiščevanje,
• ne onesnažuje okolja in je energijsko učinkovit,
• preprosta montaža,
• CE & Rohs & Patent.

Kaj je naprava ECO PROFESIONAL?

Je presenetljivo učinkovit in praktični sistem!

ECO PROFESIONAL je presenetljivo učinkovit za pranje perila v hladni vodi, ki vsebuje edinstveno tehnologijo in delovanje z aktivnim sistemom kisika.

ECO PROFESIONAL je naprava, spoštljiva do okolja in je namenjena za uporabo v podjetjih kot so: hoteli, restavracije, bolnišnice, šole, pralnice, zdravilišča, telovadnice, frizerski saloni, apartmaji, hostli, vrtci, domovi starejših občanov ali domovi upokojencev, spa & wellnes centri in na drugih javnih mestih.

Z visokim izkoristkom sterilizacije in prečiščevanjem vode želi ECO PROFESIONAL zmanjšati škodo, ki jo povzročajo bakterije, ki se lahko profilirajo skozi vodo.

Naprava ECO PROFESIONAL z napredno nano tehnologijo in trajnimi magneti obdela vodo iz pipe. Najprej preko mešanja v statičnem mešalniku in nato vodo pomeša s kontroliranim ozonom in srebrnimi ioni, skozi drugi statični mešalnik, ki poskrbi za ustrezen plinsko tekočinski delež.

ECO PROFESIONAL ne vsebuje shranjevalnika vode (rezervoarja), kar pomeni, da se tako prepreči druga onesnaženja, ki bi se lahko pripetila pri skladiščenju vode.

ECO PROFESIONAL ima naslednje glavne naloge:

• mehča vodo,
• dezinficira, sterilizira, dekontaminira in čisti,
• visoka učinkovitost, varčevanje z energijo in varovanje okolja,
• ne potrebuje praška in mehčalca.

Tehnični podatki

Model: ECO PROFESIONAL

Adapter: VHOD: AC 100-240V/50-60HZ,;IZHOD: DC12V;7. 5A; 90W

Moč naprave: VHOD: DC 12V, 36W

Koncentracija ozona: 0.6 – 1.2mg/L

Pritisk vode: minimum: 2 BAR, maximum: 8.5 BAR

Pretok vode: minimum: 7.5L/minuto, maximum: 20L/minuto

Delovna temperatura:0ºC~40ºC

Dimenzija naprave:66 cm x 45 cm x 14,6 cm

Neto teža: 7 kg

Garancija: 1 leto

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.