Popust

PAKET – 2 ionski sonični zobni ščetki RHYTHM2

Original price was: 215,80 €.Current price is: 194,22 €.

Prihranite: 21,58€ (10%)

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 194,22 €.

Ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM2 se ponaša z inovativno tehnologijo, ki vključuje polprevodnik TiO2 (titanov dioksid) in sončno ploščo z dvema načinoma zvočnih vibracij. Z znanstvenim pristopom in patentirano tehnologijo omogoča temeljito čiščenje zob.

S pomočjo vgrajene luči HOTARU lahko spremljate delovanje edinstvene tehnologije med umivanjem zob.

V darilnem pakiranju boste našli 2x ionsko zobno ščetko RHYTHM2. Popolna izbira za obdarovanje, ne glede na priložnost. Ob nakupu vam podarimo 2x baterijo (AAA).

Soladey RHYTHM2 sonična ionska zobna ščetka je najnovejši model podjetja Shiken, ki ima še boljšo proizvodnjo ionov, zahvaljujoč polprevodniški palici iz titanovega dioksida (TiO2) in dve vrsti zvočnih vibracij, ki dosegajo do 22.000 vibracij na minuto.

Soladey je prva serija zobnih ščetk na Japonskem, razvita z uporabo patentirane tehnologije, za katero je znanstveno dokazano, da odstranjuje obloge le s svetlobo in vodo. Sonična ionska zobna ščetka Soladey RHYTHM2je opremljena s polprevodnikom TiO2 (titanov dioksid) in sončno ploščo z dvema zvočnima načinoma vibracij, ki ima znanstveni pristop za čiščenje zob z edinstveno patentirano tehnologijo.

Vgrajena luč HOTARU vam omogoča, da vidite, kako deluje edinstvena tehnologija med umivanjem zob.

Pri razvoju modela Soladey RHYTHM2 so se osredotočili na učinkovito odstranjevanje oblog le z vodo in svetlobo. Fotokatalitična tehnologija omogoča odstranjevanje madežev z ustvarjanjem reakcije na vodo in svetlobo. Ugotovljeno je bilo, da ščetkanje več kot 50-krat preprečuje nabiranje bakterij na zobe. Poleg tega se je teža zmanjšala na približno 50 g, kar vam omogoča enostavno napredno nego ustne votline.

V nasprotju z močnimi vibracijami, ki so običajne pri električnih zobnih ščetkah, se nežne zvočne vibracije in kompaktna glava ščetke naših ionskih soničnih zobnih ščetk RHYTHM2 osredotočajo na nežno, a učinkovito čiščenje težko dostopnih predelov ustne votline.

Nadomestne glave ščetk niso samo antibakterijske, higienske in odlične pri fizičnem odstranjevanju zobnih oblog, temveč tudi prihranijo.

Sonična ionska zobna ščetka RHYTHM2 je dobila leta 2019 nagrado OMOTENASHI SELECTION AWARD. Podjetje Shiken je nagrado prejel, ker je sonična ionska zobna ščetka Soladey RHYTHM2 po pregledu kakovosti mednarodnih strokovnjakov odločila, da je za potrošnika učinkovita, uporabna in zdrava.

Vas pestijo težave z zobnim kamnom? Ali imate težave s krvavenjem dlesni? So se vam začele pojavljati težave s parodontozo?

Nežna moč japonske ionske sonične tehnologije omogoča:

1. UČINKOVITO ODSTRANJEVANJE ZOBNIH OBLOG

2. ZDRAVE DLESNI

3. BLEŠČEČ NASMEH

4. VARNA ZA SKLENINO

Z našo ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM2 ne poškodujete zobne sklenine. Ščetine so mehke in zaobljene.

Ima 360 zvočnih vibracij na sekundo. Po ščetkanju se površina po 12 urah ohranja čista, ker je prevlečena z negativnimi elektroni.

Zmogljiva za proizvodnjo ionov s pomočjo katerega koli vira svetlobe in s pomočjo vgrajenih sončnih panelov, bo ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM2 najbolje izkoristila samo eno alkalno baterijo AAA, ki bo skozi svoje delovanje šesterokotno ščetino prenašala zvočne vibracije, ki bodo očistile vaše zobe. Hkrati bodo pozitivni in negativni ioni poskrbeli, da bodo bakterije s ščetkanjem v okolju vaših ust zelo nezaželene!

Na ionski sonični zobni ščetki Soladey RHYTHM2 je nadomestna glava ščetke v črni barvi. Ščetine so v obliki satovja (šesterokotnika), ki zagotavljajo temeljito ščetkanje, koničast del na ščetinah očisti globoko med zobmi. Ščetine so mehke in antibakterijske ter uničijo 99% bakterij.

Vsaka ščetina je impregnirana z delci srebra in japonskega oglja Binchotan. Posebnost je tudi, da ščetine niso rezane, vendar so zaobljene, da ne poškodujejo zobne sklenine in dlesni.

Nastavek nadomestne glave ščetin je majhen, da vam omogoča kvalitetno čiščenje zob od majhnih do velikih ust. Menjavo ščetin ob pravilni uporabi priporočamo med 6 in 8 mesecem.

Ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM2 je opremljena z dvema načinoma vibracije in sicer:

– standardni način – približno 18.000 vibracij/minuto;
– močan način – približno 22.000 vibracij/minuto.

Ko prvič pritisnete tipko deluje standardni način (18.000 vibracij/min) in ko drugič pritisnete tipko deluje močan način (22.000 vibracij/min). Ko tretjič pritisnete tipko pa izklopite vibriranje. Tako si lahko izberete način, ki najbolje ustreza vaši jakosti ščetkanja in občutljivosti vaših zob in dlesni.

Umivanje zob s Soladey RHYTHM2 sonično ionsko zobno ščetko je umivanje zob na inovativen način, brez zobne paste. Zagotavlja popolno, zdravo in poživljajoče ščetkanje, izkušnje z uporabo ionizirajoče tehnologije, ne zahteva agresivnega krtačenja pri čiščenju zob. Lahko ščetkanje zob in dlesni je vse, kar je potrebno za odpravo vseh oblog. Torej, če želite, da dosežete vse prednosti zobne ščetke, je ionsko čiščenje v ustih, le tri minute vašega časa, dvakrat na dan kjerkoli in kadarkoli želite in zobje bodo čisti, lepi in zdravi.

Soladey RHYTHM2 sonična ionska zobna ščetka je patentirana.

Ko boste začeli uporabljati Soladey RHYTHM2 sonično ionsko zobno ščeko, se ne boste vrnili na klasično zobno ščetko. Soladey RHYTHM2 sonična ionska zobna ščetka je na voljo v treh barvah in sicer bela, roza in modra.

Prednosti ionske sonične zobne ščetke Soladey RHYTHM2:

• zmanjšuje zobne obloge in uničuje bakterije,
• pomaga k zdravim dlesnim na naraven način,
• vaša usta ostanejo sveža in čista dlje časa,
• ker ni potreben pritisk, se izognemo obrabi zob in dlesni,
• ima 18.000 vibracij na minuto in 22.000 vibracij na minuto,
• pomaga proti slabemu zadahu z zaviranjem razvoja ustnih bakterij,
• pomaga pri krvavečih dlesnih,
• ionsko delovanje je naravno antibakterijsko,
• antibakterijski učinek se nadaljuje tudi po umivanju,
• očisti tudi trdovratne zobne madeže,
• odstrani zobne obloge tudi na težko dostopnih mestih,
• uničuje bakterije ter s tem zmanjšuje zobni karies,
• je ekološka, manjša poraba vode,
• idealna za homeopatsko zdravljenje (brez uporabe zobne paste),
• idealna za kampiranje in potovanje,
• primerna tudi za otroke od 10 leta naprej.

Tehnični podatki:

 • barva: bela, roza, modra;
 • odpornost na toploto: do 60 stopinj Celzija;
 • mere: 221 x 22,6 mm;
 • material držala: akrilna smola;
 • material ščetine: najlon;
 • teža: 50g;
 • napajanje: alkalna baterija AAA (priložena GRATIS);
 • garancija: 1 leto;
 • brezplačno: stojalo za zobno ščetko.

Najbolj pogosta vprašanja

ALI ZOBNO ŠČETKO RHYTHM2 LAHKO UPORABLJAM, TUDI ČE ZDRAVIM ZOB ALI IMPLANTAT?
Ionska sonična zobna ščetka RHYTHM2 je primerna tudi med in po zdravljenju zob ali za tiste, ki uporabljajo implantate. Če uporabljate implantat, se na vašo zahtevo posvetujte s svojim zdravnikom. Izberite primerno trdoto ščetin in pazljivo poskusite s krtačenjem.

JE IONSKA SONIČNA ZOBNA ŠČETKA RHYTHM2 TEŽKA?
Telo ionske sonične zobne ščetke RHYTHM2 je lahka, približno 50 g ,vključno z baterijo. Sonično vibracijsko zobno ščetko RHYTHM2 je enostavno držat, saj je zasnovana s tankim dizajnom.

KAKO ZAMENJATI NADOMESTNO GLAVO ŠČETKE NA ZOBNI ŠČETKI?
Ko odstranjujete nadomestno glavo ščetke, držite vodoravno za del nadomestne glave in del držala in ga izvlecite naravnost. Ko nameščate novo nadomestno glavo ščetke, držite za del držala in nadomestno glavo ščetke varno potisnite na držlo, dokler ne klikne.

KOLIKO SVETLOBE POTREBUJETE PRI UMIVANJU ZOB?
Zobe umivate pri naravni ali umetni svetlobi.

KAKŠNA JE RAZLIKA MED SPLOŠNO ELEKTRIČNO ZOBNO ŠČETKO IN RHYTHM2 SONIČNO VIBACIJSKO ZOBNO ŠČETKO?
Zobna ščetka RHYTHM2 z združevanjem “kemičnega delovanja” s fotokatalizatorjem in negativnimi elektroni, ter fizičnim čiščenjem z vibracijami zvočnega valovanja daje odlične neverjetne rezultate. Sonične vibracije podpirajo nežno kemično delovanje, ki je učinkovito za odstranjevanje oblog. Zobno ščetko RHYTHM2 lahko varno uporabite tudi tisti, ki prvič uporabljate električne zobne ščetke.

ALI LAHKO OTROCI UPORABLJAJO ZOBNO ŠČETKO RHYTHM2?
Uporabljajo jo lahko otroci, stari okoli 10 let, ki lahko sami čistijo zobe.

KAKO NAJ UPORABIM ZOBNO ŠČETKO RHYTHM2?
① Preverite, da je v ščetko pravilno vstavljena baterija in tesno zaprta.
② Del ščetke in polprevodnika (titanovo palico) zmočite z vodo.
③ Vklopite in z rahlimi gibi krtačite zobe s pomočjo sile zvoka.

IMAM SPODBUJEVALNIK, ALI LAHKO UPORABLJAM ZOBNO ŠČETKO RHYTHM2?
Ker se uporablja šibki tok, odsvetujemo uporabo.

KDAJ MORAM ZAMENJATI BATERIJO V ZOBNI ŠČETKI RHYTHM2?
V kolikor si umivate zobe 2 minuti, se baterija iztroši približno po 90 kratni uporabi. Če se vibracija zmanjša, bo čas, da zamenjate baterijo. Priporočamo, da uporabite samo alkalne baterije AAA.

KDAJ ZAMENJATI ZAMENLJIVO GLAVO ŠČETKE?
Ocenjena zamenjava nadomestnih glav zobne ščetke je od 6 do 8 mesecev. Ko se ščetine na zobni ščetki razcvetijo, jo je potrebno zamenjati.

ALI MORAM UPORABITI SAMO NASTAVKE ŠČETIN ZA ZOBNO ŠČETKO RHYTHM2?
Nadomestne glave ščetin za zobno ščetko RHYTHM2 lahko uporabite tudi druge vrste nadomestnih ščetin, vključno z rednimi in kompaktnimi velikostmi. Uporabite lahko nadomestne glave ščetk in sicer otroško, mehko, srednje mehko, podaljašano mehko, Rhythm ali Rhythm2. Vse te nadomestne glave ščetin lahko kombinirate z zobnimi ščetkami ECO3, ION5, RHYTHM ali RHYTHM2.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

 • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
 • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

 • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
 • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

 • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
 • plačilo po PayPal-u.

TOP