čistilec zraka_ionizator_eko

Ljudje se sploh ne zavedamo, kakšna je kakovost zraka v prostorih, kjer bivamo in delamo. Še manj se pa zavedamo, kako je porušeno ravnovesje med pozitivnimi in negativnimi ioni v zraku.

Opazimo, da smo po nekaj urah v zaprtem prostoru utrujeni in zaspani, ter da počasneje razmišljamo in se odzivamo. Takšno počutje je posledica primanjkljaja negativnih ionov, saj jih je v zaprtih prostorih 100-krat manj kot v naravi.

V naravi jih je običajno dva tisoč na kubični centimeter, v zaprtih prostorih pa le 20 do 30. Tudi v urbanih naseljih in središčih mest zračenje ne pomaga kaj veliko, saj je na teh območjih v zraku zaradi onesnaženja le nekaj 100 negativnih ionov na kubični centimeter.

Negativne ione v prostore dodajamo s pomočjo ionizatorja zraka.

To je naprava, ki s pomočjo visoke napetosti sprošča negativne ione. Ker ti niso obstojni, iščejo pozitivne ione – cigaretni dim, prah, formaldehid, pršice, viruse, bakterije, vonjave in druge nečistoče – in jih prisilijo, da padejo na tla.

Tako negativni ioni čistijo zrak, hkrati pa ugodno vplivajo na zdravje. V svetu ionizatorje uporabljajo že 30 let ter jih štejejo za medicinski pripomoček, saj s tem, ko bakterijam in virusom onemogočijo gibanje, občutno zmanjšujejo število prehladnih obolenj, gripe, angine, kašlja.

Ionizator zraka lahko kupimo kot samostojno napravo, katero vključimo v vtičnico. Ionizator zraka nam omogoča svež zrak s tihim delovanjem. Uporabljamo ga lahko za dom ali pisarno oz. v prostoru kjer se največ gibljemo.

Mlado rastoče podjetje arhitekturni biro ARCHISTUDIO, ki se ukvarja z arhitekturnim projektiranjem, oblikovanjem spletnih strani in grafičnim oblikovanjem in veliko časa preživi v pisarni brez čistega zraka. V ta namen, uporabljajo ionizator zraka, da so lahko na delo osredotočeni celi čas.

Negativni ioni imajo dve funkciji in sicer prva je, da zrak v prostoru očistijo, druga pa, da ga osvežijo. Zato ga  pri delu uporabljajo vsak dan, saj jih tiho delovanje ionizatorja zraka ne moti pri raznih projektih, kjer mora biti koncentracija na visoki ravni.

V primeru, da potrebujete podjetje kateri je v stiku z najnovejšimi tehnologijami gradnje, z načrtovanjem nizkoenergijskih gradenj in izdelovanjem spletnih strani potem je pravi naslov podjetje ARCHISTUDIO.

Pisarna arhitekturnega biroja ARCHISTUDIO.

Tudi vi preživite veliko časa v zaprtem prostoru. Potem je rešitev za čist in svež zrak ionizator zraka.

Deli:

TOP