čistilec zraka_ionizator

Čist zrak je predpogoj za dobro zdravje!

Kakovost notranjega zraka, ki ga vdihavamo, je ključnega pomena za naše zdravje in počutje. Manj kot vdihnemo prahu, alergenov, mikroorganizmov in kemičnih onesnaževal, manj tvegamo, da zbolimo.

Onesnaževanje zraka v zaprtih prostorih, je tudi mednarodni zdravstveni problem!
Nedavne raziskave vodilnih agencij, kot sta WHO (Svetovna zdravstvena organizacija) in EPA (Agencija za varstvo okolja – ameriška ameriška agencija za zaščito okolja), so pokazale, da je zrak v zaprtih prostorih pri našem delu, v naših bivalnih in mobilnih prostorih 2 do 5 in celo 100-krat bolj onesnažen z biološkimi ali kemičnimi snovmi kot zunanji zrak!

Težavo krepijo sodobni načini energetsko učinkovite gradnje. Nezadostno prezračevanje lahko povzroči razvoj in širjenje bakterij, virusov, pršic, plesni, delcev in cvetnega prahu v zaprtih prostorih.

Onesnaženje zraka in posledice za naše zdravje, so najpogostejši vzroki za slab kakovosten zrak v zaprtih prostorih. Poznamo jih kot alergene, kemične snovi in vonje, bakterije, viruse, plesni in pline.

Posledice onesnaženega zraka v zaprtih prostorih za zdravje ljudi postanejo očitne, če pogledamo na vedno večje zdravstvene težave, kot so: alergiske reakcije, okužbe oči, draženje nosu in grla, bronhitis, pljučnica, glavobol, slabost, težave z dihanjem, težave s kožo (ekcem), napadi astme, kronične težave z dihanjem, pljučni rak, srčne bolezni, poškodbe možganov, živcev ali notranjih organov.

ionizatoreco2106

Več kot dovolj razlogov, da bodite pozorni na kakovost zraka v vašem domu ali na delovnem mestu.

Nova generacija senzorsko pametnih ionizatorjev oz. čistilcev zraka s svojo edinstveno tehnologijo čistijo zrak naravno brez kemičnih snovi. Onesnažen zrak v zaprtih prostorih spremenijo v zdrav in čist zrak.

Vgrajeni pametni senzor v ionizatorju oz. čistilcu zraka samodejno meri in uravnava kakovost zraka v zaprtem prostoru. Ventilator samodejno predvideva z različnimi hitrosi glede na naboj delcev v zraku, v zaprtem prostoru.

čistilec_ionizator_ekotehnologija

Delci v zraku lahko negativno vplivajo na zdravje ljudi. Evropska unija je v letih 1999/2008 določila mejne vrednosti za delce PM10 (z velikostjo delcev približno 10 mikrometrov/10 mikronov) in PM2,5 (z velikostjo delcev približno 2,5 mikrometra ali 2,5 mikrona).

Najpomembnejši vir delcev, zlasti PM10 v zaprtih prostorih, je tobačni dim. Poleg tega PM2,5 izvira iz dimnikov, peke, kuhanja in sesanja.

Učinkovitost naših ionizatorjev oz. čistilcev zraka je tudi kriterij za učinkovitost, stopnja dovoda čistega zraka (CADR), določena v neodvisnih laboratorijskih testih, našega proizvajalca z več kot 25. letno proizvodnjo ionizatorjev oz. čistilcev zraka, postavlja ionizatorje oz. čistilce zraka ECO2103, ECO2106, ECO32, ECOK181, ECO8128A in ECOK180 na vrh lestvice sistemov za izboljšanje kakovosti zraka v zaprtih prostorih. Zelo učinkovit filtrirni sistem pri vseh naprav z 99,97-odstotno učinkovitostjo očisti zrak.

Vrednost CADR označuje, s katerim čistilec zraka filtrira delce, kot so dim, prah in cvetni prah. Pri vsakem našem ionizatorju oz. čistilcu zraka si lahko ogledate načine delovanja in čiščenja zraka v eni uri.

Za podroben ogled sledite povezavi ➡️  TUKAJ.

Deli:

TOP