Prenovljena spletna trgovina

Prenova

Maj 2022 je prinesel prenovljeno spletno trgovino podjetja Eko tehnologija d.o.o.. Gre za prvo prenovo spletne trgovine, ki smo jo prvič vzpostavili leta 2019. Pred tem smo že imeli leta 2017 spletno stran ekotehnologija.si, kjer smo imeli predstavljene naše izdelke.

V tem času je število obiskov strani in naročil počasi in vztrajno naraščalo. Malce se je razširila tudi ponudba izdelkov, predvsem pa smo izluščili tiste najboljše, katere pohvalite in redno uporabljate. Tema spletne trgovine je že rahlo zastarala in v zadnjem času je tu in tam prihajalo do težav pri oddaji naročil. Vedno več vas namreč nakupuje preko mobilnega telefona, zato je bil res zadnji čas, da naredimo celostno prenovo.

Nova tema omogoča hitrejše in enostavnejše nakupovanje tako preko računalnika, predvsem pa mobilnika. Za uspešno oddajo naročila je potrebnih manj klikov. Izdelki so predstavljeni veliko bolj pregledno, uporaba iskalnika je lažja in nam je izgled spletne trgovine precej lepši. 🙂

Ker je prenovljena spletna trgovina zelo kratek čas vidna na spletu, zato lahko prihaja do manjših popravkov, ki jih tudi uspešno sproti rešujemo in popravljamo. Zato vas naprošamo, v primeru, da opazite kakšno napako ali imate kakšen predlog, nam pišite na naš elektronski naslov info@ekotehnologija.si in z veseljem bomo upoštevali vaše predloge.

Želimo vam še naprej lepo potovanje po naši spletni trgovini www.ekotehnologija.si. 😉

Deli:

TOP