NADOMESTNE GLAVE: KOMPAKTNA SREDNJE MEHKA – 4 KOM

33,90 

KOMPAKTNE SREDNJE MEHKE so srednje mehke ščetine za lažje in učinkovitejše čiščenje zob.

KOMPAKTNE SREDNJE MEHKE so srednje mehke ščetine za lažje in učinkovitejše čiščenje zob.

Ščetine niso rezane, kot pri vseh drugih zobnih ščetkah, vendar so zaobljene, tako da ne poškodujete zobne sklenine in dlesni.

Zakaj uporabljati kompaktne mehke ščetine?

  1. Ščetine so bilj kompaktne in mehkejše za lažje in učinkovitejše čiščenje zob.
  2. 3 stopinjski gib glave in 4 mm tanka glava za lažje doseganje kočnikov.
  3. Novo okolju prijazna embalaža.

kompaktne ščetine

Menjava glave na zobni ščetki: za optimalen učinek delovanja vaše ionske zobne ščetke priporočamo menjavo glave na približno od 4 do 8 mesecev oziroma po potrebi.

Zamenljive glave KOMPAKTNE SREDNJE MEHKE ustrezajo za ionske zobne ščetke ECO3, ION5, RHYTHM ali RHYTHM2. Namestitev je zelo preprosta. Z eno roko primemo glavo zobne ščetke in z drugo pa ročaj ščetke ter povlečemo narazen. Pri namestitvi nove glave zobne ščetke pa ponovimo postopek v obratni smeri.

Lastnosti:

– velikost nadomestne glave: približno 17,8 mm,

– dolžina ščetin: približno 9,5 mm,

– trdota: kompaktne srednje mehke ščetine,

– primerne: za vse ljudi,

– pakiranje: 4 nadomestne glave KOMPAKTNE SREDNJE MEHKE.

En paket vsebuje štiri nastavke KOMPAKTNIH SREDNJIH MEHKIH ščetin.

Pred namestitvijo nove glave zobne ščetke temeljito očistimo polprevodniški kovinski del zobne ščetke.

Najbolj pogosta vprašanja!

Kako deluje ionska zobna ščetka?

Ionska zobna ščetka ECO3 ali sonična ionska zobna ščetka RHYTHM/RHYTHM2 deluje na nov, revolucionaren način. Ščetki imata vgrajen kovinski del, prevlečen s titanom, ki ga aktivira naravna ali umetna svetloba. Ko je izpostavljen svetlobi proizvaja negativne ione. Negativni ioni preko stika z vodo ali slino pritegnejo pozitivne ione z zobnih oblog ter s tem nevtralizirajo kislost zobnih oblog. Ko se kislost nevtralizira, obloge razpadejo. S tem dosežemo naraven in znanstven pristop do čistejših in bolj zdravih zob, ter čiste ustne votline. Sonična ionska zobna ščetka RHYTHM ima še 18.000 vibracij/minuto, RHYTHM2 pa ima možnost tudi 22.000 vibracij/minuto.

Uporaba!

Pred pričetkom čiščenja je potrebno zmočiti glavo ščetke in kovinski del (zadostuje tudi slina, če voda ni na voljo), nato pričnemo s čiščenjem jezika brez uporabe zobne paste, pomembno še posebej zjutraj, ko so se nabrale želodčne kisline po spanju. Jezik čistimo z gibi v smeri od grla proti konici jezika. Pri tem se na ščetki skoncentrirajo bakterije in kislina, zato je pomembno, da ščetko temeljito speremo. Ko smo očistili jezik, lahko nadaljujemo s čiščenjem zob, saj smo sedaj bistveno zmanjšali koncentracijo bakterij v ustih (največ bakterij se nahaja ravno na jeziku). Zobe temeljito ščetkamo brez velikega pritiska. Pri uporabi se osredotočimo na to, da je ščetka čim več v stiku z zobmi brez uporabe velikega pritiska. Zaradi tega je priporočena uporaba mehkih ščetin.

Poskrbimo, da je na voljo dovolj svetlobe in uporabimo najsvetlejši vir svetlobe, ki je na voljo (naraven ali umeten), ter odpremo usta na široko, tako da svetloba doseže vse zobe. Najbolje je, da se približamo izviru svetlobe, tako da svetloba osvetli cela usta. Bolj močna je svetloba, boljši bo rezultat čiščenja zob. Ob pravilni uporabi boste opazili, da se slina rahlo peni. Najboljši rezultati se dosegajo brez zobne paste, če pa uporabljate zobno pasto, naj bo to v zelo majhnih količinah.
Po vsaki uporabi temeljito očistite ščetko. V kolikor ima vaša voda veliko vodnega kamna, občasno pazljivo odstranite glavo z ročaja ter očistite tudi polprevodniški kovinski del (uporabite staro ščetko ali odsluženo glavo).

VARNOST: Poskrbite, da je glava vedno pritrjena na ročaj, razen ob menjavi. Nikoli ne pustite ščetke ali ročaja v dosegu majhnih otrok ali dojenčkov!

Ionska zobna ščetka ECO3 ali sonična ionska zobna ščetka RHYTHM/RHYTHM2 sta pametnejši in naravni izbiri.

Izbira je jasna, za tiste med nami, ki cenijo inovativen izdelek. Ne le za boljše naše oralno in sistemsko zdravje, je tudi stroškovno učinkovita v daljšem časovnem obdobju in pametnejša izbira za naše okolje. Znebite se starih zobnih ščetk, opustite tudi zobno pasto.

Ujemite naravno – uporabite ione.