HLADILNIK ZA INZULIN

259,90 

HLADILNIK ZA INZULIN AXI uporablja napredno polprevodniško tehnologijo in je dober pomočnik za osebe, ki morajo shranjevati inzulin ali druga zdravila pod nizko temperaturo.

Na zalogi pri dobavitelju. Izdelek dobavljiv samo po naročilu. Dobava od 7 do 15 dni.
Šifra: AXI02 Kategorija:

Se spopadate s problemom, kam shraniti med potjo v službo, na počitnice, na obiske, na poslovne sestanke, na poslovna potovanja, v avtomobilu, na letalo, v pisarni in itd. inzulin ali druga različna zdravila, ki potrbujejo zahtevnejšo temperaturo za shranjevanje.

Za vas imamo rešitev!

Predstavljamo vam HLADILNIK ZA INZULIN AXI, ki uporablja napredno polprevodniško tehnologijo in je dober pomočnik za osebe, ki morajo shranjevati inzulin ali druga zdravila pod nizko temperaturo.

HLADILNIK ZA INZULIN AXI je prenosen, zato ga lahko brez skrbi med potovanjem imate tudi na letalu. Pravilno skladiščenje omogoča bolniku, da ne potrebuje več dodatnih skrbi, kako si bo pravilno in učinkovito shranjeval inzulin ali druga zdravila.

Da bi dosegli največji terapevtski učinek, je treba med shranjevanjem izogniti temperaturne razlike, v nasprotnem primeru se aktivnost zdravila zmanjša, njegova uporaba pa ne prinaša pričakovanega učinka.
Bolniki pogosto hranijo svoje zaloge insulina v hladilniku. Prostor za shranjevanje v hladilniku je ločen od zamrzovalnika, ker zdravilo izgubi svoje lastnosti pri temperaturah pod + 2 °C. Pri 4 – 8 °C se zdravilo lahko shrani do konca obdobja uporabe. Kljub temu, da rok uporabnosti insulina traja do 3 leta, je priporočljivo najprej uporabiti starejše zaloge.

Ne glede na to ali bolnik uporablja inzulin v injekcijskem peresniku ali viali za brizgo, bo po odprtju insulina shranjen iz izpostavljenosti zunanjim dejavnikom. Dobro je znano, da je insulin beljakovinski hormon. Da bi inzulin učinkovito deloval, ne sme biti izpostavljen izredno nizkim ali visokim temperaturam. Če se to zgodi, insulin postane neaktiven in zato neuporaben za uporabo.

V ta namen je zelo priporočljivo uporabljati HLADILNIK ZA INZULIN AXI, saj je njegova temperatura shranjevanja od 2 do 8 °C, deluje tudi pri zunanji temperaturi do 40 °C. Kjerkoli ste lahko inzulin in druga zdravila, kot so razna cepiva, kapljice za oči, fiziološka raztopina in itd. uporabljate za shranjevanje v HLADILNIKU ZA INZULIN AXI.

HLADILNIK ZA INZULIN AXI ima funkcijo trojnega alarma in sicer, vas opozori, kdaj je stanje nizke baterije. Opozori vas tudi kadar je zunaj previsoka temperatura do 40 °C naprej. Opozorilna lučka začne tudi utripati, kadar je zunaj nizka temperatura nižja od 0 °C. V ta namen ima nizkotemperaturno funkcijo samodejnega ogrevanja proti mrazu, ko je temperatura okolja nižja od 0 °C in se samodejno segreje na 2 °C.

HLADILNIK ZA INZULIN AXI je enostaven za uporabo, z več funcijami in s tem je bolnikom tudi dostopen. Ima LED zaslon kateri prikazuje temepraturo zunaj in nastavljeno temperaturo v hladilniku.

HLADILNIK ZA INZULIN AXI lahko deluje tudi na litijevo baterijo 10200 mAh. Polno napolnjena vgrajena baterija in zunanja baterija lahko zagotovita, da HLADILNIK ZA INZULIN AXI neprekinjeno deluje približno 12 ur. Litijeva baterija ni priložena v kompletu (naročite jo lahko posebej).

Komplet vsebuje:

– 1 x inzulinski hladilnik;
– 1 x adapter za polnjenje v vtičnico;
– 1 x avtomobilski polnilnik;
–  1 x polnilnik USB, 1 x kabel USB in gratis moderna prenosna torba.

Tehnični podatki

Moč: do 28W
Napetost: do 5 V
Zunanja velikost: 207 mm x 94 mm x 91 mm
Temperatura hlajenja: 2-8 °C
Prostor za hlajenje: 178 x 51 x 28 mm
Parametri adapterja: vhod AC 220, izhod DC 12 V
Poraba energije: 48 W +/- 10%
Litijeva baterija 7800 mAh (ni priložena – polno napolnjena vgrajena baterija in zunanja baterija lahko zagotovita, da inzulinski hladilnik AXI neprekinjeno deluje približno do 8 ur.)
Certifikati: CE, RoHS
Garancija: 1 leto.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.