Otroški plrehlad

Ionizator zraka prepreči in odpravi prehlad, gripo ali bronhitis.

Prehlad je virusna okužba nosu in žrela. Otroci, ki so mlajši od 6 let, so v največji nevarnosti za prehlade, druga virozna obolenja in gripe.

Tudi odrasli lahko v največjem navalu viroz v zimskem času pričakujejo gripo ali kakšno drugo virozno obolenje.

Viroza je lahko povod v marsikatero drugo bolezen in sicer: akutnih okužb ušes, astma, akutni sinusi, laringitis, pljučnica, bronhitis.

Ljudje v mrzlih mesecih preživimo več časa v zaprtih prostorih, kar bistveno pripomore k širjenju virusov. Tudi otroci v vrtcih in šolah so še posebej izpostavljeni prehladu in raznim virozam. Ljudje smo vir širjenja bolezni, saj jo prenašamo po zraku.

Nekateri virusi lahko ostanejo v zraku celo po več ur. Moramo vedeti, da v zaprtem prostoru s slabim kroženjem zraka je večja verjetnost širjenja bolezni. Zato sploh v zimskem času, v porastu viroz in gripe zdravniki odsvetujejo javne prevoze, zadrževanje v nakupovalnih centrih, igralnicah in itd.

V primeru gripe, viroze ali prehlada je zelo dobro, da imamo v domačem okolju čist in svež zrak in večkrat dnevno prezračimo.

Najboljša rešitev v zimskem času so pa ionizatorji, kjer zrak prečistijo in bakterije ali virusi padejo na tla, ter se ne morejo več dvigniti iz tal.

Na ta način ne morejo priti v naša pljuča, kjer bi bili nevarni. Ionizator zraka učinkovito pomaga, če smo tudi samo prehlajeni. Negativni ioni izboljšajo obrambni mehanizem telesa, odprejo se nam dihalne poti in nos se nam odmaši. Zato lažje izločimo sluz, ki se nam je nabrala v dihalih. Z redno uporabo ionizatorja se v nekaj dneh znebimo tudi prehlada. Ionizator ima tudi druge značilnosti, saj na naraven način rešuje probleme alergikov, astmatikov, hipertonikov, znižuje stresni hormon, uravnava delovanje ščitnice in krepi imunski sistem.

Ne veste kateri ionizator zraka bi bil primeren za vaš dom?

V našem podjetju Eko tehnologija d.o.o. smo samo za vas tukaj, da vam pomagamo izbrati pravilen ionizator zraka in z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja. Dosegljivi smo po telefonu 030 333 724 ali 08 205 2050. Lahko nam pa pišete tudi na elektronski naslov info@ekotehnologija.si. 

 

Deli: