čiščenje sadja in zelenjave

Hrana je nujen del našega vsakdana in vse prevečkrat premalo pozornosti namenimo temu, ali je hrana, ki jo konzumiramo resnično zdrava ali pa je na njej polno pesticidov, ki škodujejo našemu organizmu. 

V polnem zavedanju resnosti problematike pesticidov predstavljamo ECO CLEAN BAR, inovativen izdelek, ki deluje kot čistilec za sadje in zelenjavo. Hkrati je primeren tudi za sterilizacijo mesa, rib, otroških stekleničk, igrač, dud, jedilnega pribora, nakita in še več.
ECO CLEAN BAR deluje izjemno preprosto, saj z uporabo ozona in oksidacije (O3) učinkovito uničuje bakterije, viruse ter druge mikroorganizme. To zagotavlja, da hrana, ki jo uživate, ohranja visoko kakovost in prispeva k vašemu zdravju. Raztopljeni ozon deluje izrazito močno, zato učinkovito odstrani vse bakterije v vodi. Ozon ponuja kakovostno antibakterijsko delovanje, ki presega druge metode razkuževanja in sterilizacije. Gre za močnega naravnega oksidanta.

Ekološki čistilec sadja in zelenjave ECO CLEAN BAR očisti pesticide iz sadja in zelenjave.

Priprava ozonizacije hrane je enostavna – želeno hrano, bodisi v surovem stanju ali narezano, potopite v skledo z vodo, pri čemer uporabite napravo ECO CLEAN BAR. Po vklopu naprave se začne postopek čiščenja sadja ali zelenjave, ki ga označujejo mehurčki, ki privrejo na površje. ECO CLEAN BAR deluje približno 3 minute, medtem ko temeljito očisti zelenjavo ali sadje. Ta postopek učinkovito odpravlja bakterije, odstranjuje pesticide, toksine in trdovratno umazanijo iz sadja in zelenjave, medtem ko v mesu razgrajuje ostanke hormonov in antibiotikov.

Naprava omogoča obdelavo do pet kilogramov sadja, zelenjave ali mesa hkrati.

ECO CLEAN BAR naprava je zasnovana v sodobnem stilu, kar pomeni, da je primerna za širok krog ljudi.

ECO CLEAN BAR predstavlja optimalno rešitev za vse posameznike, ne glede na to, ali bivate v stanovanju ali hiši.

Če želite zagotoviti, da je vaše sadje in zelenjava brez pesticidov, je ECO CLEAN BAR odlična izbira. Uporaba te naprave zagotavlja učinkovito ozoniranje hrane, kar pripomore k odpravi težav s toksini in pesticidi v sadju.

Z ECO CLEAN BAR boste uživali v čisti in varni hrani, brez škodljivih ostankov. Prepričajte se, da vaš vsakodnevni vnos hrane prispeva k vašemu zdravju in blaginji. Izberite ECO CLEAN BAR za celovito čiščenje vaše hrane ter uživajte v kakovostni in zdravi prehrani.

Še več si o sami napravi preberite na tej povezavi ➡️ TUKAJ 

Hvala, ker ste prebrali naš članek in delili trenutek z nami! Če ste uživali v prebranem, vas vabimo, da ostanete povezani z nami. Podrsajte navzdol z miško, če berete na računalniku, ali nežno podrsajte s prstom, če ste na mobilnem pametnem telefonu. Prijavite se na naše e-novice, da ne zamudite nobene kvalitetne in koristne vsebine, ki jo pripravljamo za vas. Veselimo se nadaljnjega skupnega raziskovanja in odkrivanja zanimivih tem! Hvala, ker ste del naše skupnosti. 🌟

Deli:

TOP