Hrana je nujen del našega vsakdana in vse prevečkrat premalo pozornosti namenimo temu, ali je hrana, ki jo konzumiramo resnično zdrava ali pa je na njej polno pesticidov, ki škodujejo našemu organizmu. 
V našem podjetju se zavedamo resnosti problema nevarnosti pesticidov, zato smo na trg postavili produkt ECO CLEAN BAR, ki je nekakšen čistilec sadja in zelenjave, obenem pa ga lahko uporabljate tudi za sterilizacijo mesa in ribotroških stekleničk, otroških igrač, otroških dud, jedilnega pribora, nakita …
Produkt ECO CLEAN BAR deluje na izjemno enostaven način, saj z ozonom ter z oksidacijo njihove membranske strukture (O3) uniči bakterije, viruse in ostale mikroorganizme, tako da je hrana, ki jo uživate resnično dobra za vaše zdravje. Raztopljeni ozon deluje še nekoliko močneje, zato odstrani vse bakterije v vodi, saj ima ozon kakovostno antibakterijsko delovanje, ki je močnejše od drugih sredstev za razkuževanje in sterilizacijoOzon je torej močan naravni oksidant.
 
Ekološki čistilec sadja in zelenjave ECO CLEAN BAR očisti pesticide iz sadja in zelenjave, zato ga potrebuje vsako gospodinjstvo.
clean
 
Hrano, ki jo želite ozonizirati, v surovem stanju celo ali narezano potopite v skledo z vodo, v katero vstavite napravo ECO CLEAN BAR. Ko čistilec vklopite, se začne pranje sadja in zelenjave in mehurčki privrejo na površje. Naprava ECO CLEAN BAR deluje cca.3 minute in med samim delovanjem čisti zelenjavo ali sadje. S čiščenjem na takšen način pokončamo bakterije s sadja in zelenjave, odstranijo pesticide, toksine in trdovratno umazanijo, v mesu in morskem življu pa razgradijo ostanke hormonov in antibiotikov. Naenkrat lahko obdelate do pet kilogramov sadja, zelenjave ali mesa. Ozonski čistilec ECO CLEAN BAR tudi sterilizira jedilni pribor, otroške stekleničke, nakit, otroške igrače … 
Naprava Eco Clean Bar je modernega videza, tako da je primerna za vse ljudi, obenem pa lahko izbirate med različnimi barvami od roza, zelene ali modre v kombinaciji z belo. 
Eco Clean Bar je idealna rešitev za vse ljudi, ne glede na to, ali živite v stanovanju ali hiši. V kolikor bi se radi prepričali, da vaše sadje in zelenjava nimajo pesticidov uporabite Eco Clean Bar, ki bo ozoniral vašo hrano in ne boste imeli več problemov s toksini in pesticidi v sadju.