sonične vibracije

Virusi in bakterije prežijo tudi na zobni ščetki!

Ali ste vedeli, da nekateri mikroorganizmi na zobni ščetki lahko preživijo do sedem dni in se ob uporabi zobne ščetke prenesejo v ustno votlino ali z dotikom na ščetke drugih družinskih članov?

Če vestno in skrbno skrbimo za svoje ustno zdravje, potem je edino prav, da z enako skrbnostjo poskrbimo tudi za zobno ščetko. Ob tem, da jo je priporočljivo zamenjati na vsake tri mesece ali prej, ko razcveti, je dobro to storiti tudi po preboleli gripi, virozi ali prehladu.

Glave zobnih ščetk so namreč idealno gojišče za bakterije tudi takrat, ko nismo bolni.

V podjetju Shiken iz japonske že 38 let razvijajo in proizvajajo ionske zobne ščetke Soladey.

Ustvarili so za vse zobne ščetke Soladey antibakterijske ščetine katere zdržijo tudi do 8 mesecev ali še več in jih ni potrebno menjati po preboleli virozi, gripi ali prehladu.

Ionske zobne ščetke Soladey se zelo razlikujejo od ostalih klasičnih in elektronskih zobnih ščetk. Z razvojem in trdim delom so razvili zraven antibakterijskih ščetin tudi zaobljene ščetine.

Posebnost ionskih zobnih ščetk Soladey je torej v antibakterijskih in zaobljenih ščetinah, saj si z njimi ne poškodujete zobne sklenine in dlesni.

Vse klasične ali elektronske zobne ščetke na tržišču so narejene tako, da so ščetine rezane, kar poškoduje zobno sklenino in dlesni.

Za zdrave in lepe zobe ter dlesni poskrbi ionska zobna ščetka ECO3 ali sonični ionski zobni ščetki RHYTHM/RHYTHM2 in antibakterijska zobna ščetka ROKUSEI.                       

Bakterije na ščetini klasične ali električne zobne ščetke.

Deli: