Pranje belega perila na okolju in zdravju prijazen način

Pranje perila je gospodinjsko opravilo, ki se mu vsaj konec tedna ne moremo izogniti. Žal pa gre za opravilo, ki ima škodljiv vpliv na okolje, družinske prihranke in zaradi uporabe agresivnih pralnih sredstev tudi na zdravje.

Z izdelkom, namenjenim ECO pranju perila, lahko vse te težave odpravimo hitro in enostavno. Z izdelkom prihranimo denar, tudi do 1.000 € letno in sicer v oskrbi z električno energijo, detergenti, mehčalcem za perilo in pranjem perila, sredstvi za mehčanje vode ter servisi zaradi vodnega kamna. Dotaknimo se še zdravstvenega vidika.

Z ECO pranjem belega perila brez praška s površine oblačil odstranimo kar 99,6% bakterij in mikrobov, ki so pogost razlog za nastanek kožnih alergij, zelo pogosto pa se pojavljajo na občutljivi koži.

Postopek pranja športnih oblačil je tako zelo enostaven. ECO pranje se uporablja tudi za ECO čiščenje, saj ni odpadne plastične embalaže, ki vztrajno uničuje naše okolje in ni potrebe po uporabi kemikalij, ki se nato prav tako odvajajo v okolje, v katerem prebivamo.

Zahvaljujoč najnovejši tehnologiji imamo možnost poskrbeti za ohranjanje zdravega zunanjega in bivalnega okolja. ECO pranje perila je zdravo, ekološko, brez kemikalij, brez detergentov in cenovno ugodno!

Zakaj se sploh odločiti za ECO pranje perila?

Ljudje postajamo vse bolj ozaveščeni o dejstvu, da z uporabo agresivnih sredstev zelo škodujemo okolju. ECO pranje perila brez praška nam omogoča najbolj praktičen in učinkovit način skrbi za čistočo obleke. Naprava je priključena na pralni stroj, je okolju prijazna in namenjena za domačo uporabo.

Magnetizer uporablja predfilter, ki spremeni molekularno strukturo vode, na podlagi česar ustvarja dodatne oksidante za mehčanje vode iz pipe, poleg tega pa razgradi umazanijo.

Primerno je za pranje volnenih oblačil ali športne opreme. Z uporabo ECO naprave za pranje bo belo in barvno perilo ohranilo barvne odtenke, videti pa bo mehkejše.

 

pranje belega športnega perila

Ena izmed najbolj naprednih rešitev na trgu

ECO pranje belega in barvnega perila stremi k skrbi za okolje, zdravje in dobro počutje. Cilj tega vrhunskega produkta je izboljšati kakovost življenja družine in spodbujati k okoljski izboljšavi brez uporabe kemikalij.

Najbolj praktičen in učinkovit sistem za pranje perila, ob katerem se uporablja hladna voda z aktivnim kisikom, si je mogoče ogledati na spletni strani podjetja EKO TEHNOLOGIJA.

Naprava je enostavna za namestitev in uporabo, saj je povezana z priključno cevjo na vodovodno omrežje in nato z dovodno cevjo v pralni stroj. Samo nekaj preprostih korakov in vaše perilo bo spet čisto in belo, kot je bilo ob nakupu! Pranje, s katerim se ne more kosati popolnoma nič.

 

Pranje perila brez praška

Imate težave s kožnimi alergijami?

Kožne alergije so v zadnjih letih vse pogostejši pojav, s katerim se srečujejo že otroci. Razlog za to je med drugim tudi uporaba agresivnih sredstev za pranje belega perila, ki dražijo že tako občutljivo kožo.

Če uporabljamo ECO napravo, nam ni potrebno uporabljati detergentov, belil ali kemije, ki povzroča alergijske reakcije. Večina bakterij in bacilov je med izvedbo postopka odstranjenih, prav tako so odstranjeni ostanki detergentov v tkanini in v pralnem stroju.

Naprava se samodejno aktivira, ko pralni stroj prične delovati in se ustavi, ko je postopek končan. Modra LED lučka pomeni, da naprava pravilno deluje.

Sistem za ECO pranje belega perila je opremljen z detektorjem vode, senzorjem, ki v primeru puščanja sproži zvočni alarm in samodejno izklopi napravo.

Prav tako ščiti pralni stroj in odtočne cevi pred oblogami (zamašitvijo) zaradi pralnih sredstev in detergentov. Vas zanima več? Povprašajte prijazne prodajalce in se o prednostih ECO pranja perila prepričajte tudi sami.

TOP