NADOMESTNE GLAVE: OTROŠKE – 4 KOM

30,90 

Paket vsebuje štiri nastavke OTROŠKIH ŠČETIN. OTROŠKE ščetine so mehke ščetine.

Paket vsebuje štiri nastavke OTROŠKIH ŠČETIN. OTROŠKE ščetine so mehke ščetine.

Ščetine niso rezane, kot pri vseh drugih zobnih ščetkah, vendar so zaobljene, tako da ne poškodujete zobne sklenine in dlesni. Ščetine so antibakterijske, zato se na njih ne nabirajo bakterije, zato jih lahko uporabljamo tudi dlje časa.

Menjava glave na zobni ščetki:

za optimalen učinek delovanja vaše ionske zobne ščetke priporočamo menjavo glave na približno od 4 do 8 mesecev oziroma po potrebi.

Menjava glave ščetk

Zamenljive glave otroških ščetk ustrezajo za ionske zobne ščetke ECO3 ali ION5. Namestitev je zelo preprosta. Z eno roko primemo glavo zobne ščetke in z drugo pa ročaj ščetke ter povlečemo narazen. Pri namestitvi nove glave zobne ščetke pa ponovimo postopek v obratni smeri.
Pred namestitvijo nove glave zobne ščetke temeljito očistimo polprevodniški kovinski del zobne ščetke.

Najbolj pogosta vprašanja

Kako deluje ionska zobna ščetka?

Ionska zobna ščetka ECO3 deluje na nov, revolucionaren način. Ščetka ima vgrajen kovinski del, prevlečen s titanom, ki ga aktivira naravna ali umetna svetloba. Ko je izpostavljen svetlobi proizvaja negativne ione. Negativni ioni preko stika z vodo ali slino pritegnejo pozitivne ione z zobnih oblog ter s tem nevtralizirajo kislost zobnih oblog. Ko se kislost nevtralizira, obloge razpadejo. S tem dosežemo naraven in znanstven pristop do čistejših in bolj zdravih zob, ter čiste ustne votline.

Uporaba!

Pred pričetkom čiščenja je potrebno zmočiti glavo ščetke in kovinski del (zadostuje tudi slina, če voda ni na voljo), nato pričnemo s čiščenjem jezika brez uporabe zobne paste, pomembno še posebej zjutraj, ko so se nabrale želodčne kisline po spanju. Jezik čistimo z gibi v smeri od grla proti konici jezika. Pri tem se na ščetki skoncentrirajo bakterije in kislina, zato je pomembno, da ščetko temeljito speremo. Ko smo očistili jezik, lahko nadaljujemo s čiščenjem zob, saj smo sedaj bistveno zmanjšali koncentracijo bakterij v ustih (največ bakterij se nahaja ravno na jeziku). Zobe temeljito ščetkamo brez velikega pritiska. Pri uporabi se osredotočimo na to, da je ščetka čim več v stiku z zobmi brez uporabe velikega pritiska. Zaradi tega je priporočena uporaba mehkih ščetin.

Poskrbimo, da je na voljo dovolj svetlobe in uporabimo najsvetlejši vir svetlobe, ki je na voljo (naraven ali umeten), ter odpremo usta na široko, tako da svetloba doseže vse zobe. Najbolje je, da se približamo izviru svetlobe, tako da svetloba osvetli cela usta. Bolj močna je svetloba, boljši bo rezultat čiščenja zob. Ob pravilni uporabi boste opazili, da se slina rahlo peni. Najboljši rezultati se dosegajo brez zobne paste, če pa uporabljate zobno pasto, naj bo to v zelo majhnih količinah.

Po vsaki uporabi temeljito očistite ščetko. V kolikor ima vaša voda veliko vodnega kamna, občasno pazljivo odstranite glavo z ročaja ter očistite tudi polprevodniški kovinski del (uporabite staro ščetko ali odsluženo glavo).

VARNOST: Poskrbite, da je glava vedno pritrjena na ročaj, razen ob menjavi. Nikoli ne pustite ščetke ali ročaja v dosegu majhnih otrok ali dojenčkov!

Ionska zobna ščetka ECO3 je pametnejša in naravna izbira.
Izbira je jasna, za tiste med nami, ki cenijo inovativen izdelek. Primerna tudi za dojenčke od prvega zobka naprej. Ne le za boljše naše oralno in sistemsko zdravje, je tudi stroškovno učinkovita v daljšem časovnem obdobju in pametnejša izbira za naše okolje.

Znebite se starih zobnih ščetk, opustite tudi zobno pasto.

Ujemite naravno – uporabite ione.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.