Pranje perila – posebnosti pranja črnega perila

Pranje perila je na prvi pogled povsem preprosto in neizogibno opravilo, ki pa v primeru pranja črnega perila in drugih občutljivih peril postane prava muka.

Črno perilo je znano po tem, da izjemno hitro zbledi, že po nekaj pranjih pa lahko pride do popolne spremembe v barvi črnega perila. Seveda se pri pranju črnega perila držimo pravila, da ga peremo le s podobnimi, temnimi barvami in da izberemo najrajši možen pralni cikel, toda barva kljub temu zbledi.

Rešitev za preprosto in učinkovito pranje perila (tudi občutljivega), ki med pranjem ne bo zbledelo, je uporaba naprave ECO PRANJE. Naprava je s priključno cevjo povezana na vodovodno omrežje in z dovodno cevjo v pralni stroj, njena uporaba pa je povsem preprosta. Za vse dodatne informacije o napravi nas povprašajte v podjetju EKO TEHNOLOGIJA, kjer nam ekološko pranje perila ni tuje.

 

Pranje oblačilEkološko pranje perila

 

Pranje črnega perila – kako zahtevno je v resnici?

Pranje črnega perila je vse prej kot preprosto. Zagotovo imamo vsi v svoji omari kakšen kos črnega perila, zato se moramo naučiti tudi pravilnega pranja. Ker pranje samo s hladno vodo, v kombinaciji z drugimi temnimi oblačili in dodajanje kemikalij za ohranitev črne barve pogosto ne preprečijo bledenja barve, je za pranje perila v črni barvi najboljša rešitev uporaba naprave ECO PRANJE, ki je odlična za pranje občutljivega perila. Več o sistemu za pranje perila lahko izveste v podjetju EKO TEHNOLOGIJA.

Pranje perila in prihranek

Pranje perila ni le nujno opravilo, temveč je tudi velik finančni strošek. Če se želimo pri rednem pranju perila izogniti večjim stroškom, je odločitev za pranje z napravo ECO PRANJE odlična rešitev, ki nam omogoča velik prihranek pri pranju – tudi do 1.000€ letno. Naprava poskrbi za bolj živahne barve oblačil, poleg tega pa ostanejo oblačila mehka dalj časa, povsem brez uporabe detergentov.