15%

ETUI-JA ZA ZOBNI ŠČETKI SOLADEY

27,03 

Prihranite: 4,77€ (15%)

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 27,03 €.
Komplet vsebuje dva (2) etui-ja za zobni ščetki Soladey!

Etui za zobno ščetko SOLADEY omogoča njeno varno shranjevanje doma in na potovanju.

 

Etui za zobno ščetko SOLADEY omogoča njeno varno shranjevanje doma in na potovanju.

Potovalni etui je primeren za ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM in ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM2!

Originalni etui Soladey za zobno ščetko je nepogrešljiv potovalni pripomoček. Zobna ščetka bo na poti zavarovana pred vsemi poškodbami.

Na voljo je v beli barvi.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.