Naša podporna služba vam je vedno na uslugo

V našem družinskem podjetju  Eko tehnologija d.o.o., se zavedamo, da je osebni stik zelo pomemben, kot za kupca in podjetnika. Zato zelo radi poklepetamo tudi z vami v živo preko telefona.

Ne veste kateri izdelek je primeren za vas? Želite v živo oddati naročilo? Vas zanimajo določene dodatne informacije?

Brez skrbi, mi smo za vas tu! V živo preko telefona!

Z veseljem smo vam na voljo vsak dan od ponedeljka do petka od 9.00 ure do 12.00 ure in od 15.00 ure do 18.00 ure! Na telefon se vam žal ne bomo oglasili v soboto in nedeljo ali med praznikom!

 V primeru, da je zasedena telefonska linija, poiskušajte poklicati še en krat, saj takrat verjetno svetujemo drugi stranki in odgovarjamo na vprašanja ali sprejemamo naročilo. Ste pa lahko brez skrbi, ker se nam beležijo klici, zato vas bomo kontaktirali nazaj v najkrajšem možnem času.

Dosegljivi smo na telefonski številki:

  • 030 333 724 (naročila, plačila, informacije o dostavi, vse informacije o ionskih zobnih ščetkah Soladey, ionizatorjih in čistilcih zraka, izdelkih za zdravje).
  • 030 333 725 (vse informacije o čistilnem sistemu Rainbow, ionizatorjih in čistilcih zraka, gospodinskih aparatih, izdelkih za zdravje).

Vedno 24 ur in 7 dni v tednu pa smo dosegljivi na elektronskem naslovu info@ekotehnologija.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Brez skrbi pa lahko v spletni trgovini izpolnite tudi kontaktni obrazec in vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.

TOP