POSODA ZA VODO 4 LITRE

84,79 

Večja 4 literska posoda za vodo je namenjena za čistilni sistem Rainbow in sicer za modele E1, E2 Gold in Blue.

Šifra: P4E2B Kategoriji: ,

Večja 4 literska posoda za vodo je namenjena za čistilni sistem Rainbow in sicer za modele E1, E2 Gold in Blue.

Večja posoda ima več prednosti in sicer je zasnovana za večja dela, ko standardna posoda za vodo ni dovolj, se voda hitro zgosti. Ko se voda zgosti, začnete izgubljati prednost filtriranja vode.

Večja posoda za vodo je v veliko korist pri samem čiščenju. Z napravo AquaMate boste čas čiščenja prepolovili. Izdelek toplo priporočamo, če imate hišne ljubljenčke.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.

TOP