DEZINFEKTOR

46,90 

Dezinfektor bo pomagal nevtralizirati vonjave v vašem domu, tako da dodate majhno količino v vašo posodo z vodo v čistilni sistem Rainbow.

Šifra: DEO Kategoriji: ,

Dezinfektor bo pomagal nevtralizirati vonjave v vašem domu, tako da dodate majhno količino v vašo posodo z vodo v čistilni sistem Rainbow.

Pomaga pri odstranjevanju vonja po kuhanju, dimu, hišnih ljubljenčkih in plesni.

Medtem, ko nevtralizirate vonjave, boste svoj dom napolnili tudi s čistim svežim vonjem. Pomaga tudi pri uničenju mikrobov in bakterij, ki se širijo v hladni sezoni!

Navodila: Dodajte 1 zamašek na 2 litra vode.

Količina: stekelnica vsebuje 473 mililitrov.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.

TOP