AQUAMATE ŠAMPON

44,00 

Za čiščenje preprog zagotavlja izjemno moč čiščenja, medtem ko obnavlja, dezinfincira in ščiti tudi vaše preproge.

Šifra: AQMŠ Kategoriji: ,

Izdelan izključno za čistilni sistem Rainbow, priključek AquaMate.

Za čiščenje preprog zagotavlja izjemno moč čiščenja, medtem ko obnavlja, dezinfincira in ščiti tudi vaše preproge.

Vsaka steklenica bo očistila približno 150 m2 in je zasnovana za vse modele čistilnega sistema Rainbow. Visoko koncetrirano čistilo.

Navodila:
-za običajna tla: dodajte 1 zamašek na 4 litre vode;
-za zelo umazana tla: dodajte 2 zamaška na 4 litre vode.

Količina: stekelnica vsebuje 473 mililitrov.

Plačilo in dostava

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.

Na izbiro imate tri različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev),
  • plačilo po PayPal-u.

TOP