Ionske zobne ščetke za močne zobe in zdrave dlesni pomeni revolucijo v tehnologiji ustne higiene! 

Ionizirana zobna ščetka deluje s pomočjo pozitivno nabitih ionov (ionizacije oziroma prehoda atoma v ion) in tako na naraven način pomaga tudi pri odstranjevanju trdovratnih zobnih oblog.

Do naravnega zmanjšanja kariesa, zobnega kamna in slabega zadaha vam enostavno pomaga ionska zobna ščetka. Cena je več kot ugodna, zato preverite vse prednosti, ki jih ponuja ionizirana zobna ščetka.

Ionska zobna ščetka in njeno učinkovito delovanje

Redno in pravilno čiščenje zob je temelj ustne higiene. Če želimo imeti zdrave in močne zobe, je potrebno zobe ščetkati vsaj zjutraj in zvečer, še bolje pa po vsakem obroku.

Pri tem ponuja ionska ščetka za zobe veliko prednosti pred klasično zobno ščetko, ki smo je bili navajeni do sedaj. K njeni učinkovitosti pripomore ionizator.

Zobna ščetka z njegovo pomočjo zobe očisti temeljito, natančno in brez zobne paste. Delovati prične, ko jo zmočimo in se z njo dotaknemo zob. Ionska ščetka za zobe začasno spremeni polariteto zob iz minusa v plus.

Umazanija in obloge se preselijo na ionsko zobno ščetko, ki tako nežno in neagresivno očisti zobe vse umazanije in deluje antibakterijsko. Zaradi tega drgnjenje zob ni potrebno, ionska zobna ščetka pa je tako nežna tudi do dlesni.

Kako se uporablja ionska zobna ščetka

Ionska zobna ščetka je izjemno enostavna za uporabo. Celotno glavo ionske ščetke za zobe postavimo pod vodni curek, z roko se dotaknemo ploščice na ročaju ščetke in glavo ščetke pristavimo k zobem. S tem se bo sklenil tokokrog. Zobe si nežno očistimo, kot smo navajeni.

Prednjo stran zob lahko umivamo z nežnimi krožnimi gibi, novejše metoda pa priporočajo ščetkanje od dlesni proti zobu tudi na sprednji strani zob, s čimer zagotovimo, da se ostanki hrane ne ostanejo v ustih.

Nadaljujemo s ščetkanjem zadnje strani in griznih ploskev, pri čemer uporabljamo gibe naprej in nazaj. Premočan pritisk ni potreben, saj na umazanijo deluje ionizator zobne ščetke.

Ionska zobna ščetka deluje protivnetno, antibakterijsko in nežno očiti tudi trdovratne madeže.

Ionska zobna ščetka – cena

Če vas nista prepričala delovanje in enostavna uporaba, vas bo gotovo prepričala še ena lastnost ionske zobne ščetke – cena.

Cena ionske zobne ščetke je zelo ugodna, hkrati pa pripomore tudi k znižanju ostalih stroškov, saj zanjo ne potrebujemo zobne paste, elektrike ali baterij, pa tudi uporabna je dlje časa kot standardne zobne ščetke. Rok uporabe ionske zobne ščetke je do šest mesecev.