Ionizirana zobna ščetka je prava revolucija v tehnologiji ustne higiene, saj zobe temeljito očisti brez močnega drgnjenja in brez agresivnih zobnih past. Deluje na principu ionizacije, ki začasno spremeni polariteto zob, tako da se umazanija in druge obloge prenesejo iz zob na ionsko ščetko za zobe, kot bi vključili magnet. S tem vaša ionska zobna ščetka doseže tudi drugače težko dostopne kote, učinkovito zmanjšuje zobne obloge in karies ter uporabniku podarja dolgotrajen občutek čistosti in svežine. Pri tem ne uporablja baterij ali elektrike, tako da je priročna izbira tudi na potovanjih. Razočarala pa vas ne bo niti ugodna cena ionske zobne ščetke!

Ionska zobna ščetka – cena

Ob lažjem in temeljitejšem čiščenju je v ospredju še ena dobra lastnost ionske zobne ščetke – cena. Le-ta je dostopna in še privlačnejša, če pomislimo, da nam z ionizirano zobno ščetko ni potrebno uporabljati zobne paste, da za delovanje ne potrebuje elektrike in baterij, potrebna je le ionska ščetka za zobe. Cena se zniža tudi z njenim dolgotrajnim delovanjem, saj je ionizirana zobna ščetka uporabna kar do šest mesecev, medtem ko je navadno zobno ščetko potrebno menjati na tri mesece.

Ionizirana zobna ščetka – ostale prednostiIonska zobna ščetka cena

Najboljša zobna ščetka je tista, ki temeljito očisti zobe, ne poškoduje dlesni ter nudi vse ostale prednosti, ki jih uporabniki pričakujejo. Prednosti ionske zobne ščetke so cena, izjemno učinkovito delovanje in dolgotrajna življenjska doba.

Ionska ščetka za zobe učinkovito zmanjšuje obloge in uničuje bakterije ter na naraven način pripomore k zdravim dlesnim. Odlično se obnese v borbi proti nezaželenemu zadahu, saj deluje antibakterijsko in doseže tudi drugače težko dostopna mesta, njen antibakterijski učinek pa se nadaljuje še po koncu umivanja.

Z njeno uporabo ostanejo vaša usta sveža in čista dlje časa, nevarnost zobnega kamna in kariesa pa se bistveno zmanjša.

Ionizirana zobna ščetka je primerna za tiste, ki imajo občutljive zobe in dlesni, saj pri čiščenju ščetke ni potrebno močno pritiskati na zobe.

Ionizirana zobna ščetka je zasnovana na ekološkem pristopu in je izjemno primerna tudi za homeopatsko zdravljenje brez uporabe zobne paste, ustrezna pa je tudi za otroke in domače živali, saj je glava Ionizirane zobne ščetke relativno majhna.

Ker ne uporablja elektrike ali baterij, je tudi v skrbi za zdravo okolje ionska zobna ščetka prava izbira, cena pa se še dodatno zniža ob dejstvu, da jo lahko uporabljamo kar dvakrat dlje časa kot navadno zobno ščetko.

Prepričajte se o učinkovitosti ionske zobne ščetke, nizki ceni in ostalih prednostih ter se tudi vi pridružite številnim zadovoljnim uporabnikom.