Dostava 1 – 2 dni, brezplačna dostava nad 55 eur.

 

Zavedamo se, da si želite čimprej uporabljati naš izdelke, zato se zelo potrudimo in vam čimprej odpošljemo vaše naročilo še isti dan ali naslednji delovni dan!

 

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:

  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.

Vas zanima, kako pride paket do vas?

  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa. Pred dostavo boste prejeli 2 SMS-a. Prvega ko paket odpošljemo, kjer imate tudi možnost spremeniti naslov, mesto in/ali datum dostave. Mogoče je, da vas bo poštar pred dostavo tudi poklical. Drugi SMS dote na dan dostave. V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek s številko paketa in naslovom najbližje pošte, kjer lahko paket prevzamete z osebnim dokumentom v roku 15 dni. V primeru, da vam listka poštar ne pusti oz. da ga izgubite lahko paket vseeno osebno prevzamete na pošti s sledilno številko, ki jo dobite v SMS sporočilu.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. po dogovoru med 9.00 in 12.00 uro, od ponedeljka do petka. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS sporočila, da je paket pripravljen.

Tudi mi potrebujemo nekaj časa za sprostitev. Takrat si vzamemo dopust. Ampak brez skrbi. Vaša naročila bodo obdelana, takoj ko se vrnemo z dopusta. Po naročilu boste obveščeni, da smo odsotni in točen datum, kdaj bo paket pripravljen in odposlan za vas. Zavedamo se, da je to zelo pomembna novica za kupca, sploh kadar gre za nakup darila.

TOP