ZAMENLJIVE GLAVE ŠČETK – RHYTHM2 – 4 KOSI

32.90 

En paket vsebuje štiri nastavke RHYTHM2.

Opis

En paket vsebuje štiri nastavke RHYTHM2. RHYTHM2 ščetine so mehke in črne barve. V ščetinah so vgrajeni srebrni ioni in japonsko oglje (Binchotan). Ščetine so antibakterijske. Na vrhu ščetinje šesterokotni rob, da lažje odstranite umazanijo.

Menjava glave na zobni ščetki:

za optimalen učinek delovanja vaše ionske zobne ščetke priporočamo menjavo glave na približno od 4 do 8 mesecev oziroma po potrebi.

ionska zobna ščetka

Zamenljive glave RHYTHM2 ustrezajo za ionske zobne ščetke ECO3, ION5, RHYTHM ali RHYTHM2. Namestitev je zelo preprosta. Z eno roko primemo glavo zobne ščetke in z drugo pa ročaj ščetke ter povlečemo narazen. Pri namestitvi nove glave zobne ščetke pa ponovimo postopek v obratni smeri.

Pred namestitvijo nove glave zobne ščetke temeljito očistimo polprevodniški kovinski del zobne ščetke.

Lastnosti:

– velikost nadomestne glave: približno 18 mm,

– dolžina ščetin: približno 9 mm,

– trdota: mehke ščetine (RHYTHM2),

– primerne: za vse ljudi,

– pakiranje: 4 nadomestne glave RHYTHM2.

ionska zobna ščetka

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:
  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.
Vas zanima, kako pride paket do vas?
  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.
Na izbiro imate dve različni plačilni metodi:
  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev).