VREČKA ZA ČIŠČENJE IN VAKUMIRANJE

10.15 

V to vrečko postavite blazino, plišaste igrače in uporabite nastavek za oblazinjeno pohištvo za sesanje vsega zraka. Osvežite predmete kot nove.

Šifra: VR1 Kategoriji: ,

Opis

V to vrečko postavite blazino, plišaste igrače in uporabite nastavek za oblazinjeno pohištvo za sesanje vsega zraka. Osvežite predmete kot nove.
Ta priročna PVC vrečka je dimenzijsko primerna tudi za vaše največje blazine. Blazino položite v vrečko Aerofresh. Z nastavkom za oblazinjeno pohištvo, pritrjenim na konec palice, tesno primite vrečko okoli palice in izsesajte umazanijo in prašen zrak z blazine. Ne da bi vrečko spustili hitro pritrdite cev na odprtino za izpuh zraka na Rainbow, da blazinico ponovno napolnite s čistim, opranim zrakom.

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:
  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.
Vas zanima, kako pride paket do vas?
  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.
Na izbiro imate dve različni plačilni metodi:
  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev).