VLAŽILEC ZRAKA ECO110

45.90  36.72 

Počisti
Šifra: ECO110 Kategoriji: ,

Opis

Poskrbite za prijetno vzdušje in boljše zdravje z VLAŽILCEM ZRAKA ECO110 z LED lučko!

Aromatični VLAŽILEC ZRAKA ECO110 zagotavlja zdrav in prijeten zrak v prostoru za lažjo sprostitev. Opremljen je z LED lučko, ki popestri delovanje in izgled.
VLAŽILEC ZRAKA ECO110 vam bo olajšal hladne dni, saj je pozimi zrak v zaprtih prostorih bolj suh, razsajajo pa tudi različne bolezni. Težave z dihanje, utrujenost in bolezni dihalnih poti lahko z vlažilcem zraka preprečite ali pa jih vsaj omilite. Uporabljate ga lahko v otroški sobi, v dnevni sobi, v spalnici, v pisarni, v avtu in itd. Odličen je tudi za uporabo na poti.

Optimalno vlaženje zraka izboljšuje splošno razpoloženje, nežna aroma pa poskrbi za prijetno počutje.

VLAŽILEC ZRAKA ECO110 hitro razširi prijeten vonj po prostoru, doma, v avtu, na delovnem mestu in itd. Delovanje vlažilca zraka pozitivno vpliva na produktivnost v pisarnah in blagodejno na vaš spanec in prijetno vzdušje v domačem okolju. Zaradi tihega delovanja vas ne bo motil pri opravilih in spanju.
Aromaterapija pa bo poskrbela za prijetno vzdušje v samem prostoru, saj lahko v difuzor – vlažilec zraka dodate 2-3 kapljice kvalitetnega eteričnega olja.

Izdelek deluje z USB kablom, ki ga lahko priključite na (prenosni) računalnik, polnilec ali v avtu.
Sobne rastline velikokrat samo z zalivanjem ne dobijo dovolj vlage. VLAŽILEC ZRAKA ECO110 bo poskrbel za optimalno vlaženje sobnih rastlin tako, da bodo še bolje uspevale in cvetele.
V temi pa bo večbarvna LED lučka naredila vlaženje še toliko bolj zabavno. LED lučka ima 7 različnih barv, lahko si nastavite željeno barvo ali pa pustite delovanje v vseh barvah.

Dodatne informacije

Barva

Bela, Modra, Roza, Rumena