RHYTHM PLUS FAMILY – KOMPLET

203.60  181.20 

Z ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM in otroško ionsko zobno ščetko Soladey ECO3 uspešno odstranite zobni kamen, preprečite krvavenje dlesni in nastanek kariesa, ter pozdravite majavost zob.

AKCIJSKA PONUDBA: komplet vsebuje 2 ionski sonični zobni ščetki SOLADEY RHYTHM + 2 stojali za zobni ščetki, ionsko zobno ščetko Soladey ECO3 in 4 zamenljive glave ščetk (po izbiri).

Počisti

Opis

Z ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM in otroško ionsko zobno ščetko Soladey ECO3 uspešno odstranite zobni kamen, preprečite krvavenje dlesni in nastanek kariesa, ter pozdravite majavost zob. Na inovativen način, brez zobne paste je sedaj mogoče umivati zobe z ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM in otroško ionsko zobno ščetko Soladey ECO3.

Vas pestijo težave z zobnim kamnom? Imate težave s krvavenjem dlesni?

Težave s paradontozo?

Nežna moč japonske ionske in sonične tehnologije omogoča:
1. UČINKOVITO ODSTRANJEVANJE ZOBNIH OBLOG
Zobne obloge so zelo nadležne. Težko jih je odstraniti in lahko povzročajo zobno gnilobo. Naše ionske zobne ščetke Soladey ECO3 in sonične zobne ščetke RHYTHM s pomočjo solarnih celic in titanove palice v kombinaciji z vodo ali slino ustvarijo polariteto in temeljito odstranijo zobne obloge, zobni kamen in učinovito očistijo ustno votlino brez zobne paste. Že po prvem ščetkanju ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM z blagimi 18.000 vibracijami na minuto lahko očisti in odstrani obloge do 42,7%.
2. ZDRAVE DLESNI
Nega dlesni je lahko prava umetnost. Z ionsko zobno ščetko Soladey ECO3 in sonično zobno ščetko RHYTHM učinkovito odstranite zobne obloge zaradi posebnega načina delovanja in posebnih ščetin. Ščetine so nežne, da tudi poskrbijo za občutljive in krvaveče dlesni.
3. BLEŠČEČ NASMEH
Naša ionska zobna ščetka Soladey ECO3 in sonična zobna ščetka RHYTHM ne izboljša le zdravja vaše ustne votline, temveč poskrbi za bolj bleščeč nasmeh. Z vsakodnevnim ščetkanjem lahko uporaba ionske zobne ščetke Soladey ECO3 in sonične zobne ščetke RHYTHM povrne naravno barvo vaših zob in temeljito odstrani vse madeže.
4. VARNA ZA SKLENINO
Z našo ionsko zobno ščetko Soladey ECO3 in sonično zobno ščetko RHYTHM ne poškodujete zobne sklenine. Ščetine so mehke in zaobljene.

Na inovativen način, brez zobne paste je sedaj mogoče umivati zobe z ionsko zobno ščetko Soladey ECO3 in sonično zobno ščetko RHYTHM japonskega proizvajalca Shiken.

Obe zobni ščetki Soladey ECO3 in Soladey RHYTHM zagotavljata popolno, zdravo in poživljajoče ščetkanje, izkušnje z uporabo ionizirajoče tehnologije. Obe zobni ščetki Soladey ne zahtevata agresivnega krtačenja pri čiščenju zob. Lahko ščetkanje zob in dlesni je vse, kar je potrebno za odpravo vseh oblog.
Torej, če želite, da dosežete vse prednosti ionske zobne ščetke ECO3 in ionske sonične zobne ščetke RHYTHM, je ionsko čiščenje v ustih, le tri minute vašega časa, dvakrat na dan kjerkoli in kadarkoli želite in zobje bodo čisti in lepi.

Razlika med ionsko zobno ščetko Soladey ECO3 in sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM je samo v obliki in velikosti. Ionska sonična zobna ščetka Soleday RHYTHM ima dodano baterijo. Soladey RHYTHM ionska sonična zobna ščetka ima možnost vklopa 18.000 vibracij na minuto, tako lažje in hitreje očistite zobne obloge. Držalo zobne ščetke je manjše pri ionski zobni ščetki Soladey ECO3.

Soladey RHYTHM sonična ionska zobna ščetka je najnovejša v seriji izdelkov za oralno higieno. Zobne ščetke japonskega podjetja Shiken so se izkazale za tako uspešne, saj ne samo združujejo funkcionalno odličnost, ampak tudi odlično izgledajo. Ta model ni izjema s svojim kovinskim ohišjem in vitkim občutkom. Z 18.000 vibracijami na minuto lahko zobna ščetka očisti in odstrani zobne obloge do 42,7% že po prvem umivanju.

Soladey RHYTHM sonična ionska zobna ščetka je zobna ščetka z vgrajenim TiO2 polprevodnikom in solarnim panelom, je ionska zobna ščetka, ki res dela čudeže za vaš nasmeh! Ionska solarna vibracijska zobna ščetka je popolnoma nov pristop k zobni higieni. Naravna reakcija negativnih elektronov z bakterijami odstrani zobne obloge. Naravna ali umetna svetloba, solarna celica, TiO2 palica, voda ali slina skupaj ustvarijo okolje negativnih ionov. Negativni ioni potegnejo pozitivne vodikove ione iz zobnih oblog, kateri tako oslabijo svojo molekularno strukturo.

Soladey zobna ščetka RHYTHM na naraven način odstrani trdovratne zobne obloge, ki so vzrok za nastanek kariesa, zobnega kamna, neprijetnega zadaha in številnih sistemskih bolezni, brez uporabe zobne paste. K hitrejšemu učinku pa dodatno pripomore 18.000 rahlih ultrazvočnih vibracij na minuto. Da si lažje predstavljate težo zobne ščetke Soladey RHYTHM, je kot da bi držali jajce v dlani.

Ionska zobna ščetka Soladey ECO3 je zelo priljubljena med potrošniki in otroškimi zobozdravniki, saj zlahka odstrani zobne obloge in temeljito očisti mlečen zobe s preprosto ionsko reakcijo. Ko svetlobo absorbira vgrajena solarna plošča in začnete ščetkati zobe, se elektroni skozi vodo prenašajo po zobeh prek polprevodnika titanovega oksida. Te reakcije ne občutite, vendar pa zobna obloga postane nestabilna in jo je mogoče enostavno odstraniti.

Naravna ali umetna svetloba, solarna celica, TiO2 palica, voda ali slina skupaj ustvarijo okolje negativnih ionov. Negativni ioni potegnejo pozitivne vodikove ione iz zobnih oblog, kateri tako oslabijo svojo molekularno strukturo. Soladey zobna ščetka ECO3 na naraven način odstrani trdovratne zobne obloge, ki so vzrok za nastanek kariesa, zobnega kamna, neprijetnega zadaha in številnih sistemskih bolezni, brez uporabe zobne paste.
Ionska zobna ščetka Soladey ECO3 je zaradi oblike in velikosti primerna za otroke že od 1 (prvega) zobka dalje.

Pridobite moč ionske zobne ščetke Soladey ECO3 in ionske sonične zobne ščetke Soladey RHYTHM za vso družino! Zobni ščetki, ki zlahka odstranita zobni kamen in temeljito očistita zobe.

Ob nakupu sonične ionske zobne ščetke Soladey RHYTHM prejmete še stoljalo za zobno ščetko. Garancija na sonično ionsko zobno ščetko Soladey RHYTHM je 1 leto od dneva nakupa z računom.

Najbolj pogosta vprašanja!

ALI LAHKO ZOBNO ŠČETKO ECO3 ALI RHYTHM UPORABLJAM TUDI ČE SI ZDRAVIM ZOB ALI IMPLANTAT?
Zobni ščetki ECO3 ali RHYTHM sta primerni tudi med in po zdravljenju zob ali za tiste, ki uporabljajo implantate? Izberite primerno trdoto ščetk in pazljivo poskusite s krtačenjem.

IMAM SPODBUJEVALNIK, ALI LAHKO UPORABLJAM ZOBNO ŠČETKO ECO3 ALI RHYTHM?
Ker se uporablja šibki tok, odsvetujemo uporabo.

KATERE NADOMESTNE ŠČETKE LAHKO UPORABLJAM PRI OBEH ZOBNIH ŠČETKAH?
Za obe zobni ščetki lahko uporabite vse vrste nadomestnih ščetk, vključno z rednimi velikostmi in kompaktnimi velikostmi. Glede na stanje ust in krtačenja, lahko izbirate med otroško, mehko, srednje mehko, podaljšano, rhythm (mehko) ali rhythm2.

JE IONSKA SONIČNA ZOBNA ŠČETKA RHYTHM TEŽKA?
Telo ionske sonične zobne ščetke RHYTHM je lahka, približno 55 g ,vključno z baterijo. Sonično vibracijsko zobno ščetko RHYTHM je enostavno držat, saj je zasnovana s tankim dizajnom.

KOLIKO SVETLOBE POTREBUJETE PRI UMIVANJU ZOB?
Pri obeh zobnih ščetkah zobe umivate pri naravni ali umetni svetlobi.

ALI LAHKO OTROCI UPORABLJAJO ZOBNO ŠČETKO ECO3 ALI RHYTHM?
Ionsko zobno ščetko ECO3 lahko uporabljajo otroci od prvega mlečnega zobka dalje. Ionsko sonično zobno ščetko RHYTHM lahko uporabljajo otroci stari okoli 10 let, ki že lahko sami čistijo zobe.

Vaš paket bo pri vas v nekaj dneh! Če naročite in plačate do 13.00 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri vas. Drugače se trudimo, da vsa naročila in plačila prejeta po 13.00 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.

Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:
  • dostavo preko Pošte Slovenija: pri nakupu nad 55 € brezplačna dostava. Velja za dostavo po Sloveniji. Za dostavo v druge države vam zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za mednarodni promet.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: je na voljo vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru v prostorih Eko tehnologije d.o.o.
Vas zanima, kako pride paket do vas?
  • dostava preko Pošte Slovenija: pred dostavo boste prejeli SMS. Ko paket odpošljemo, boste prejeli obvestilo, o odpremi paketa.
  • osebni prevzem v podjetju Eko tehnologija d.o.o. v Mariboru: vaš paket bo pripravljen takoj, ko bo nakazilo poravnano in ga lahko nato prevzamete v podjetju Eko tehnologija d.o.o. vsak delovnik med 9.00 in 12.00 uro oz. po dogovoru. Nahajamo se na Jadranski cesti 27 v Mariboru. Boste pa za vsak slučaj obveščeni preko SMS-a, da je paket pripravljen.
Na izbiro imate dve različni plačilni metodi:
  • plačilo po predračunu ali računu (UPN nalogu),
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card, Diners Club – plačilo na obroke do 36 mesecev).