RHYTHM 4 KOSI

26.90 

En paket vsebuje štiri nastavke RHYTHM

Šifra: R4 Kategoriji: ,

Opis

En paket vsebuje štiri nastavke RHYTHM. RHYTHM ščetine so na zunanjem delu mehke (bele ščetine), na sredni srednje mehke (modre ščetine). Ščetine niso rezane, kot pri vseh drugih zobnih ščetkah, vendar so zaobljene, tako da ne poškodujete zobne sklenine in dlesni.
Menjava glave na zobni ščetki:
za optimalen učinek delovanja vaše ionske zobne ščetke priporočamo menjavo glave na približno od 4 do 8 mesecev oziroma po potrebi.

Zamenljive glave RHYTHM ustrezajo za ionske zobne ščetke ECO3, ION5 ali RHYTHM. Namestitev je zelo preprosta. Z eno roko primemo glavo zobne ščetke in z drugo pa ročaj ščetke ter povlečemo narazen. Pri namestitvi nove glave zobne ščetke pa ponovimo postopek v obratni smeri.
Pred namestitvijo nove glave zobne ščetke temeljito očistimo polprevodniški kovinski del zobne ščetke.

Najbolj pogosta vprašanja

Kako deluje ionska zobna ščetka?
Ionska zobna ščetka ECO3 ali sonična ionska zobna ščetka RHYTHM deluje na nov, revolucionaren način. Ščetki imata vgrajen kovinski del, prevlečen s titanom, ki ga aktivira naravna ali umetna svetloba. Ko je izpostavljen svetlobi proizvaja negativne ione. Negativni ioni preko stika z vodo ali slino pritegnejo pozitivne ione z zobnih oblog ter s tem nevtralizirajo kislost zobnih oblog. Ko se kislost nevtralizira, obloge razpadejo. S tem dosežemo naraven in znanstven pristop do čistejših in bolj zdravih zob, ter čiste ustne votline. Sonična ionska zobna ščetka RHYTHM ima še 18.000 vibracij/minuto.
Uporaba!
Pred pričetkom čiščenja je potrebno zmočiti glavo ščetke in kovinski del (zadostuje tudi slina, če voda ni na voljo), nato pričnemo s čiščenjem jezika brez uporabe zobne paste, pomembno še posebej zjutraj, ko so se nabrale želodčne kisline po spanju. Jezik čistimo z gibi v smeri od grla proti konici jezika. Pri tem se na ščetki skoncentrirajo bakterije in kislina, zato je pomembno, da ščetko temeljito speremo. Ko smo očistili jezik, lahko nadaljujemo s čiščenjem zob, saj smo sedaj bistveno zmanjšali koncentracijo bakterij v ustih (največ bakterij se nahaja ravno na jeziku). Zobe temeljito ščetkamo brez velikega pritiska. Pri uporabi se osredotočimo na to, da je ščetka čim več v stiku z zobmi brez uporabe velikega pritiska. Zaradi tega je priporočena uporaba mehkih ščetin.
Poskrbimo, da je na voljo dovolj svetlobe in uporabimo najsvetlejši vir svetlobe, ki je na voljo (naraven ali umeten), ter odpremo usta na široko, tako da svetloba doseže vse zobe. Najbolje je, da se približamo izviru svetlobe, tako da svetloba osvetli cela usta. Bolj močna je svetloba, boljši bo rezultat čiščenja zob. Ob pravilni uporabi boste opazili, da se slina rahlo peni. Najboljši rezultati se dosegajo brez zobne paste, če pa uporabljate zobno pasto, naj bo to v zelo majhnih količinah.
Po vsaki uporabi temeljito očistite ščetko. V kolikor ima vaša voda veliko vodnega kamna, občasno pazljivo odstranite glavo z ročaja ter očistite tudi polprevodniški kovinski del (uporabite staro ščetko ali odsluženo glavo).
VARNOST: Poskrbite, da je glava vedno pritrjena na ročaj, razen ob menjavi. Nikoli ne pustite ščetke ali ročaja v dosegu majhnih otrok ali dojenčkov!

Ionska zobna ščetka ECO3 ali sonična ionska zobna ščetka RHYTHM sta pametnejši in naravni izbiri.
Izbira je jasna, za tiste med nami, ki cenijo inovativen izdelek. Ne le za boljše naše oralno in sistemsko zdravje, je tudi stroškovno učinkovita v daljšem časovnem obdobju in pametnejša izbira za naše okolje. Znebite se starih zobnih ščetk, opustite tudi zobno pasto.
Ujemite naravno – uporabite ione.